Tedoo cu Brad Florescu

TAROM redeschide ruta de Salzburg. Schiurile zboară gratis.

TAROM reia cursele spre Salzburg. Transport gratuit pentru echipamentele de ski.

skijump1

TAROM zboară din nou la Salzburg, Austria

TAROM va relua operarea zborurilor pe ruta Bucureşti-Salzburg-Bucureşti în perioada de iarnă, se anunţă într-un comunicat remis presei de către compania naţională de transport aerian.

Zborurile vor fi operate în perioada 10 decembrie 2011 – 3 martie 2012, cu o aeronavă Boeing 737 şi cu o frecvenţă de un zbor pe săptămână, în zilele de sâmbătă, după următorul orar:

  • 14:50 Bucureşti – 15.50 Salzburg
  • 16:40 Salzburg – 19.35 Bucureşti

Tarifele pe această rută pornesc de la 198 de EUR pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe site-ul Tarom. (toate taxele incluse, locuri limitate la acest tarif).

Transport gratuit pentru echipamentele de schi şi snowboarding pe destinaţiile Salzburg, Viena, Lyon, Londra, Munchen şi Sofia.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de schi şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Salzburg, Viena, Lyon, Londra, Munchen şi Sofia, se arată în acelaşi comunicat.

Cele 23 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugă, astfel, celor 23 kilograme al căror transport este asigurat de TAROM fiecărui pasager care călătoreşte la clasa Economic, fără a i se percepe taxe suplimentare.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 30 octombrie 2011 şi 24 martie 2012. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

“Zborurile către Salzburg au reprezentat un real succes în anii precedenţi, iar astfel decis să reluăm operarea acestor curse. Luând în considerare nevoile pasagerilor în particular şi cererea de piaţă în general. Ne-am adaptat strategia în funcţie de nevoile pasagerilor – în particular –  şi de cererea pieţei – în general -, introducând facilităţi pentru clienţii noştri la transportul echipamentelor sportive de iarnă”, declară Rodica Cazanciuc – Director Marketing şi Vânzări al companiei aeriene.

Mai multe informaţii, pe site-ul TAROM.

Sursa foto.

Comentarii - 4 Comentarii

  1. Am incercat sa cumpar 3 bilete pt. Salzburg la pretul promotional, dar am vazut ca pretul este cam 400 EUR/persoana. De unde si pana unde aceasta oferta speciala. E numai o pacaleala de marketing,

  2. Tedoo spune:

    Salut, Razvan. Am facut acum (14 septembrie, ora 21:11) o cautare pentru zbor cu plecare pe 11 februarie si retur pe 18 si am obtinut tariful de 197,74 EUR cu toate taxele incluse.

  3. Eu incerc acum 15 sept. ora 9.05 si pretul e tot de 400. Inseamna ca trebuie sa incerc din ora in ora.

  4. marius spune:

    eu nu gasesc deloc la rezervari online salzburg

Lasă un comentariu