Tedoo cu Brad Florescu

Jesus, ce tarife pentru Rio de Janeiro și Hawaii!

București – Rio 584 EUR și Budapesta – Honolulu 657 EUR. Află din articol ce și cum.

rio-de-janeiro-2016-olympics

De aproape cinci ani, de când tot ofer “rețete secrete” pentru găsirea celor mai ieftine zboruri, mulți dintre voi s-au prins deja cum se face treaba asta. Și, cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, acum primesc eu alerte de la cititorii care stau cu ochii pe promoții. După ce acum câteva zile primeam o super-ofertă pe St. Marteen de la Horia Miu, ieri a venit rândul lui Dragoș Grigore să mă agreseze cu tarife excepționale pe două destinații exotice: Rio de Janeiro și Honolulu. Simulările au fost făcute pentru luna martie.

Rio de Janeiro: între 474 și 584 EUR cu Blue Air + Iberia.

Toată nebunia începe de la un tarif Iberia pe ruta Bruxelles BRU- Rio de Janeiro, cu escală în Madrid: 474 EUR dus-întors, toate taxele incluse. Pentru românii care trăiesc în Belgia, Olanda, Luxemburg sau Franța s-ar adăuga costul taxi-ului sau trenului până la aeroport. Pentru perioada Carnavalului (18-21 februarie) tariful minim e de 641 EUR.

Cei care călătoresc din România vor trebui să adauge 110 EUR pentru un zbor Blue Air BBU-BRU.  584 EUR București – Rio nu e rău deloc.

Culmea e că un zbor IBERIA de la Madrid la Rio e listat la 740 de EUR. Deci e mai ieftin să zbori din BRU cu escală în MAD decât direct. Misterele tarifării…

Altfel, pentru aceeași perioadă, cea mai ieftină soluție fără combinații vine de la British Airways: 670 EUR cu escală în Londra. Ceea ce, iarăși, e o opțiune decentă.

Honolulu, Hawaii: 657 EUR cu American Airlines, din Budapesta

Când site-ul AA mi-a confirat tariful de mai sus, am crezut că nu văd bine. 657 EUR Budapesta – Honolulu, cu escale la Londra și Los Angeles e un preț excelent, mai ales pentru românii din Vestul țării, care pot merge cu mașina sau cu trenul până în capitala Ungariei.  Bucureștenii trebuie să mai adauge 160 de EUR pentru un zbor Malev până la Budapesta.

Oferta e într-adevăr excepțională în condițiile în care cea mai bună ofertă București-Honolulu în perioada respectivă, ofertă lansată de KLM, e cu 200 de euro mai scumpă. Mai ții minte articolul “De ce e mai bine să fii ungur decât român”?

Pentru cazări în Hawaii îți recomand să studiezi varianta airbnb.

Ca să ai acces la oferte imediat ce le depistăm, urmărește Tedoo pe Twitter sau pe Facebook.

Tarifele erau valabile la ora publicării acestui articol. Sursa foto.

Comentarii - Un Comentariu

  1. Carmen spune:

    un chilipir am prins acum 2 ani, pentru un zbor Bucuresti – Shanghai (escala in Moscova). tur-retur doar 399 euro. cei de la Aeroflot chiar au facut o treaba buna.

Lasă un comentariu