Tedoo cu Brad Florescu

Skyscanner sau cum să îţi iei zborul de pe Facebook.

Mai intai trebui sa dati “Like” la pagina de mai sus. Ulterior, postati cererea pe “Wall”-ul paginii iar Skyscanner va raspunde automat, in cateva secunde, cu un comentariu cuprinzand sumarul tarifelor gasite pe ruta aleasa si un link unde puteti verifica toate ofertele pe acea ruta.

SkyScanner Facebook

Sunt sigur că mulţi dintre voi au auzit deja despre Skyscanner, un comparator de tarife care, dupa selectia zborului si a tarifului dorit, redirectioneaza utilizatorii catre site-urile furnizorilor in vederea efectuarea rezervarii si a platii. Astfel de site-uri se numesc “meta-search” si probabil cel mai cunoscut dintre ele este Kayak.com.

De curand, Skyscanner a lansat o aplicatie desteapta pentru Facebook, care va ajuta sa castigati timp pretios in cautarea unui tarif de zbor.

Cum functioneaza Skyscanner for Facebook?

Mai intai trebui sa dati “Like” la pagina de mai sus. Ulterior, postati cererea pe “Wall”-ul paginii iar Skyscanner va raspunde automat, in cateva secunde, cu un comentariu cuprinzand sumarul tarifelor gasite  pe ruta aleasa si un link unde puteti verifica toate ofertele pe acea ruta.

Mai mult, solicitarea de tarife poate fi facuta si sub forma unui text liber, fara specificarea datelor de calatorie exacte. Este de-ajuns introducerea destinatiilor si eventual a lunii in care doriti sa calatoriti (ex. “Bucharest Antananarivo August”).

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu