Tedoo cu Brad Florescu

Unde dormim și noi la Sichon?

La Sichon am inspectat în fugă Prasarnsook Villa Resort, situat chiar pe Sichon Beach, la ieșirea din oraș. Plaja e mică și drăguță, nisipul și apa sunt cum trebuie.

Sichon Beach

Sichon-ul, nefiind “pe hartă”, e prea puțin pregătit pentru turiști. Majoritatea celor care-i viziteaza frumusetile sunt localnici, care fie dau o fugă de o zi fie dorm la rude și prieteni. Din acest motiv, selectia de cazări e cam foarte saracuță: 5-6 hoteluri în orașele mai mari, unul-două în cele mici.

La Sichon am inspectat în fugă Prasarnsook Villa Resort, situat chiar pe Sichon Beach, la ieșirea din oraș. Plaja e mică și drăguță, nisipul și apa sunt cum trebuie. Trei polițiști beau cafea la restaurantul resortului, câțiva localnici se jucau cu mingea în mare. Cele patru sticle goale de Singha mărturiseau despre o seară cu oameni puțini și vorbe multe.

Prasarnsook nu e genul de loc în care să-ți petreci o vacanță întreagă, dar îti oferă o bază pentru raidurile spre bestialele plaje pustii din jurul Sichonului.

Exisă două tipuri de camere: drăguțe, la 1200 THB și spooky la 500 THB. Dacă intri pe site-ul resortului, nu te lăsa sedus de imagini. E frumos, dar nu e chiar atât de frumos. Au angajat un fotograf bun. Pun si eu câteva poze, să-i dau peste nas :-)

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] Ziua 3: Sichon, Khao Plai Dam. O plajă superbă situată la poalele unui munte acoperit de junglă, Khao Plai Dam mărginește un parc național. Poți dormi la Sichon. [...]

Lasă un comentariu