Tedoo cu Brad Florescu

Rent-A-Village. Top management la coada vacii.

Sate de închiriat în Elveția, Austria și Germania, pentru evenimente corporatiste.

Trittenheim 200_3

Oricât succes ai avea în afaceri, oricât de mare salariul, de multe secretarele, de patru ori patru mașinile, niciodată, repet, niciodată, nu trebuie să uiți de unde-ai plecat și ce ești de fapt: un țăran. Acum ai ocazia să demonstezi colectivului, clienților și partenerilor că nu te-ai lepădat de rădăcini, oferindu-le un sejur corporatist la coada vacii. La coada vacii Milka.

Rent a Village este un serviciu oferit de compania elvețiană xnet, prin care poți să închiriezi un sat întreg pentru evenimente corporate – team building-uri, conferințe de vânzări, expoziții, lansări de produse, workshop-uri etc. În ciuda numelui, însă, este vorba de mai mult decât un site de rentals. Echipa de la xnet asigură servicii de la A la X pentru organizarea evenimentelor. Transferuri, catering, echipă tehnică, program de divertisment.

Lista satelor închiriabile include 10 localități din Austria, Germania și Elveția. Mici și cochete, poluate doar cu aer curat și parfum de flori, ideale pentru o eternă reîntoarcere la adevăratele valori umane. Măcar pentru un week-end.

[cetsEmbedGmap src=http://maps.google.com/maps?q=Alpbach&hl=en&ll=47.368594,12.068481&spn=1.707618,4.938354&sll=47.368594,12.958374&sspn=1.707618,4.938354&t=h&hq=Alpbach&z=8 width=350 height=425 marginwidth=0 marginheight=0 frameborder=0 scrolling=no];

Alpbach, de exemplu, a fost desemnat “Cel Mai Frumos Sat din Austria” și cel “Mai Frumos Sat al Florilor din Europa”. Trittenheim și Deidesheim au o tradiție viticolă seculară. Goldegg se mândrește cu un castel din secolul al 14-lea, transformat în centru cultural și cu un muzeu local al artelor tradiționale.

Cum se întâmplă treaba.

Odată ce-ai agreat condițiile, satul e ca și al tău. La intrarea în localitate, sub ochii admirativi ai angajaților, primarul îți înmânează cheia în semn de “bun venit, fă ce-ți place”. Poți să schimbi numele ulițelor și ale piețelor. De pildă “Bulevardul Contabilității”, “Aleea Procurement”, “Piața Producției”, “Fundătura Marketing”. Poți să emiți o monedă proprie, care poate fi utilizată de participanți pentru orice cumpărături pe raza satului. Angajații vor fi repartizați în căsuțe prin tragere la sorți, urmând să se bucure pentru câteva zile de binefacerile traiului rural. Plictisitoarele ședințe de motivare vor avea loc într-un hambar, potențate de mirosul proaspăt al fânului abia cosit. Sauvage!

Spiritul de echipă poate fi întărit prin diverse activități outdoor specifice zonelor respective: ski, plimbări cu bicicleta, rafting, tubing, kayaking, tir cu arcul, cursuri de arte populare.

Cât costă?

Ieftin nu e, dar cine mai stă să se uite la bani? Cotațiile obținute de la xnet variază între 250 și 350 de euro pe zi pe cap de angajat. Prețul include transferuri, cazare, mese, echipament și logistică (instalație audio, lumini, retroproiectoare, flipchart-uri, carioci și alte in/utilități), activitățile extra, divertismentul și comisionul agenției.

Ca să afli mai multe, pune-ți secretarele să  intre pe site-ul Rent a Village și/sau să completeze formularul de contact de aici. Elvețienii de la xnet răspund foarte prompt.

Succes pe toate planurile.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu