Tedoo cu Brad Florescu

S-a spart conducta cu promoții. Tarife excelente de la Qatar Airways, KLM, Egypt Air și United

Promoții excelente pe SUA, Canada, Australia, Malaezia, Thailanda și Brazilia. Pe verificatelea și cumpăratelea.

KLM Sao Paolo

13 februarie 2013, 10.03 AM, ora României. Cum era de așteptat la acest final de peak season, companiile aeriene dau drumul promoțiilor de primăvară. Flight hackerii noștri au percutat imediat, iar mie îmi revine plăcuta sarcină să pun lucrurile în ordine.

Primii au lovit Egypt Air, cu tarife excelente pe Asia, promoție pe care mi-a semnalat-o Vali Nicula. Au urmat – nelipsiți din hora promoțiilor – cei de la Qatar Airways, care oferă un pachet solid de prețuri speciale către Orientul Îndepărtat și Australia, cu plecări din Italia.

La scurt timp după QA, KLM România a făcut o contra-ofertă localizată, pentru zboruri din București către America de Sud, America de Nord și Asia. Și când ziua părea că se îndreaptă spre somn, neadormitul Dragoș Grigore a descoperit un tarif incredibil pentru ruta Istanbul-New York. Hai să intrăm în detalii.

Egypt Air. 500 și ceva de EUR pe Kuala Lumpur și Bangkok.

O ofertă numai bună pentru românii din vestul țării și pentru cei care se află (sau pot ajunge ieftin) în Italia.

- Budapesta – Kuala Lumpur 535 EUR.

- Budapesta – Bangkok 556 EUR.

- Milano Malpensa – Kuala Lumpur 570 EUR.

Am verificat tarifele în dimineața asta, pe diferite date din luna aprilie. Mulțumesc, Vali, pentru pont.

Site-ul Egypt Air.

Qatar Airways. Măcel tarifar pe Asia și Australia.

Dincolo de tarifele minuscule cu care ne-au obișnuit pe destinații din Asia, qatarezii plusează de data asta cu o super-ofertă triple-digit Australia.

- Milano – Perth (Australia) 801 EUR

- Milano – Melbourne 800 EUR

- Milano – Singapore 514 EUR

- Milano – Kuala Lumpur 525 EUR

- Milano - Bangkok 553 EUR.

Simulări pe diverse date din luna aprilie (vezi capturile). Atenție, în aprilie Thailanda sărbătorește Anul Nou. Foarte rar găsești tarife bune pe Bangkok în această perioadă. Cine vrea la Songkran, să profite de ofertă.

Promoția Qatar Airways a început pe 12 februarie și se încheie pe 14 februarie. Plecări între 1 aprilie și 13 iunie, cu blackout 15 august – 8 septembrie.

Toată oferta o găsești pe pagina Qatar Airways Italia. Eu am verificat doar Milano, uită-te tu pe Roma și Veneția. Mai merită să-ți dai un ochi și pe oferta din Austria, sunt și acolo câteva tarife bune.

KLM România. Pack&Go pe Americi și Asia.

Așa cum spuneam mai devreme, contra-atacul KLM a venit la scurt timp după lansarea ofertei QA. Și a fost parcă special pentru a le lua ceva din caimac qatarezilor.  Pentru că, pe anumite destinații, e mai practic sau la fel de practic să zbori cu KLM decât să pui un low cost peste tarifele QA. Plus alergătura. Mă rog, îți faci tu calculele și vezi ce iese. Eu mă limitez la a-ți expune trei tarife bune și verificate către cele două Americi (știi că urăsc să zbor în est prin vest și invers).

- București – New York JFK 583 EUR

- București – Toronto 539 EUR

- București – Sao Paolo 631.

Pe lista KLM mai apar câteva prețuri interesante. Nu le-am verificat, dar cele trei exemple de mai sus sunt suficiente pentru a spulbera necredința.

- București – Mexico City 672 EUR

- București – Beijing 579 EUR

- București – Tokyo 709.

- București – Hong Kong 669 EUR.

Vezi aici toată oferta KLM România. Valabilă până pe 8 martie, pentru zboruri între 12 februarie și 30 iunie. Blackout 22 martie-4 aprilie.

United Airlines. Istanbul-New York 338 EUR.

Când mi-a trimis Dragoș găselnița, i-am răspuns scurt “nu cred”. N-am crezut nici când m-am uitat la capture screen. Abia după ce-am făcut cu mâinile mele simularea și mi-a dat tariful de mai sus am început să cred. Încă mai lucrez la asta.

Nu-s multe de spus. United zboară direct Istanbul (IST) – New York (EWR) la prețul de 454 USD, adica 338 EUR, dus-întors, taxe incluse. Verificat pentru mai multe date, din martie până în iulie. Până la Istanbul ajungi cu TAROM (în jur de 140 EUR) sau Turkish Airlines (circa 160 EUR). Sau cu Pegasus (120 EUR), dar va trebui să te trambalezi. Cum vrei tu.

Intră pe pagina United Airlines și verifică și tu. Mulțumesc, Dragoș.

Tarifele erau valabile la momentul verificării (13 februarie, în jur de 9 dimineața, ora României). Vezi în galerie capturile.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 12 Comentarii

 1. Pericle spune:

  Anu trecut au fost ceva mai bune ofertele.
  Tot in aceeasi perioada, am cumparat multumita tedoo, Roma – BKK cu 460 E fix de songkran

 2. vali n spune:

  Sa nu uitam de oferta Swiss cu 500 euro everywere :)

 3. vali n spune:

  Am verificat acum, Milano – BKK 507 euro . mai multe date .

 4. Cristi spune:

  Am incercat eu NYC si …sub 790$ nu este :(

 5. Alin spune:

  580 eur în aprilie OTP-JKF prin KLM. rezonabil

 6. vali n spune:

  Este bilet BUD- KUL la sfarsit de aprilie cu 482 euro cu egypt air. BUD – Dar Es Salaam este 447 prin aprilie
  AEr LIngus , FRAnkfurt – New York 330 EURO !!!!
  date : 02.27 – 03.01, 1:03 – 06:03, 06:03 la 13:03, 13:03 la 20:03

 7. vali n spune:

  l-am vazut pe un site la nemti , probabil ca s-a dus ca am gasit acum in 2-3 minute fra-jfk la 462 euro , se pare ca se tot schimba.
  Mai bun insa este un madrid – jfk la 381 euro confirmat pe site-ul lor , date mai multe disponibile. Iti trimit prin screen pe mail .

 8. [...] – Ai furnici pe toată talpa? Fuga prin lume, acum e momentul, Tedoo ne spune că s-a spart conducta cu promoţii. [...]

Lasă un comentariu