Tedoo cu Brad Florescu

Cum să mergi la sigur cu alegerea camerei de hotel

Până ajungi la recepţie, camera ta de hotel este un mister. Room 77 este un start-up american care îţi permite să alegi camera perfectă din momentul rezervării.

Dobrogea Moods 6_2

Îţi povestea Brăduţ acum ceva vreme ce să verifici înainte să accepţi o cameră de hotel. Toate aspectele menţionate de el sunt valabile şi utile în momentul check-in-ului. Până atunci, însă, alegerea camerei rămâne o loterie.

S-a gândit cineva cum să rezolve şi această problemă – să poţi afla detalii despre camera în momentul rezervării. Room 77 este un start-up din Statele Unite care permite utilizatorilor să-şi aleagă camera după criterii exacte: etaj, vedere, semnal Wi-Fi şi distanţa faţă de lift.

Cum funcţionează?

Pasul 1 – îţi alegi oraşul şi hotelul, ca pe orice alt site de rezervări.

Pasul 2 – stabileşti cât de important este pentru tine fiecare dintre cele 4 criterii.

Pasul 3 – vizualizezi camerele disponibile. Fiecare cameră are un Room Rank în funţie de cât de bine se potriveşte cu cerinţele tale. Foarte simpatic este că poţi să vezi pe site priveliştea de care te vei bucura din fiecare cameră.

Pasul 4 – afli “zvonuri” de prin hotel; de exemplu până la ce etaj se aude muzica de la bar sau pe ce parte ai vederea cea mai frumoasă.

Pasul 5 –  Room 77 te redirecţionează automat către site-ul hotelului ca să poţi rezerva.

Pasul 6 – afli cum procedezi pentru a obţine camera dorită – numerele de telefon la care să suni, cu câte zile înainte de check-in etc.

Room 77 este în faza Beta şi are listate 2500 de proprietăţi hoteliere din 15 oraşe americane. Deocamdată Londra este singurul oraş european disponibil în sistem.

Există şi o aplicaţie pentru Iphone, foarte utilă când faci check-in (dacă nu ai folosit website-ul înainte). Recepţionerul îţi spune numărul camerei, tu îl introduci în sistemul Room 77 şi verifici după cele patru criterii dacă îţi convine sau nu.

Comentarii - 2 Comentarii

  1. rodica spune:

    Buna,cred ca nu si nu,s-a mai imbunat m-a pus sa-i fac rezumate din ce vad pe tedoo.Adevarul este ca in ultima vreme nu am mai vorbit cu ea.Dar sa stii ca mai intru cite o data ,dealtfel constati si tu ca mai mult am lipsit R

  2. Ioana spune:

    Foarte interesant. Este exact genul meu de site, pe care sa stau si sa privesc hotelurile din lumea larga. Pacat ca nu l-am descoperit mai devreme… Asta se intampla cand nu citesc Tedoo zi de zi:)

Lasă un comentariu