Tedoo cu Brad Florescu

Românii de la Hotel Peeps inovează tarife cu 75% mai mici la cazare.

HotelPeeps te ajută să găseşti cele mai bune locuri de cazare cu ajutorul Price Trends si Special Hotel Deals – două functionalităţi importante care îţi facilitează economii de pana la 75% pentru urmatoarea ta vacanţă.

Paris Turnul Eiffel New York Boulevard

HotelPeeps te ajută să găseşti cele mai bune locuri de cazare cu ajutorul Price Trends si Special Hotel Deals – două functionalităţi importante care îţi facilitează economii de până la 75% pentru urmatoarea ta vacanţă.

Un articol cu şi despre HotelPeeps nici că se putea potrivi mai bine decât in această perioadă, în care căutam oferte atractive pentru pachete sau destinatii unde să ne petrecem sărbatorile de iarna. E drept, dacă eram nemţi ni le căutam încă din primăvară, dar în România nu se ştie ce se va întâmpla diseară, d’apoi hăt, la Crăciun.

HotelPeeps este o aplicaţie online românească pentru rezervări de hoteluri. Ca Agoda şi ca Booking.com. Doar că, spre deosebire de cei doi giganţi ai industriei, HotelPeeps este un proiect românesc şi plusează cu nişte inovaţii extrem de interesante: Price Trends şi Special Hotel Deals.

Price Trends afişează sub forma unui grafic evoluţia tarifelor hoteliere pe cele mai populare destinaţii din lume în orizontul următoarelor 4 luni. Astfel, dacă vrei să calci Londra sau Parisul în perioada următoare, verifică graficul şi vezi când se preconizează tarife mai mici. Price Trends mai are o funcţionalitate superbă: afişarea pe grafic a evenimentelor care au loc în respectiva perioadă de timp: festivaluri, sărbători religioase, târguri, manifestări sportive şi artistice. Combinând cele două axe – tariful şi activităţile – poţi să îţi programezi vacanţa în aşa fel încât să participi la evenimente plătind cât mai puţin.

Special Hotel Deals compară evolutia istorică a tarifului unei camere de hotel cu trendul de pe piaţa rezervărilor hoteliere. Când raportul dintre aceşti indicatori are cea mai mica valoare pentru un oraş şi respectiv pentru un hotel, HotelPeeps generează în timp real oferte speciale cu până la 70% mai ieftine. Mai pe româneşte, aplicaţia coroborează low season-ul unui oraş cu low season-ul unui hotel şi-ţi serveşte o ofertă pe care n-o poţi refuza. Ca să beneficiezi de aceste promoţii trebuie să te abonezi la serviciul de alerte al Hotel Peeps.

Şi mai interesantă decât site-ul propriu zis este aplicaţia de Facebook, care adaugă review-uri ale hotelurilor scrise de prietenii tăi şi un grafic de travel experience compatibility în cadrul comunităţii tale. Oferta de hoteluri este filtrată după numărul de likes, după clasificare şi după distanţa faţă de centrul oraşului (sugestie: acest din urmă filtru ar putea fi adăugat şi pe site). Aplicaţia HotelPeeps este una dintre cele mai interesante şi mai utile din industria turistică. Şi nu spun asta din patriotism.

Cum arată ofertele HotelPeeps pentru perioada următoare

Pentru sărbătorile de iarnă, ofertele HotelPeeps pentru unele dintre cele mai căutate destinaţii arată astfel:

Oferta completă o găseşti pe HotelPeeps.ro sau pe pagina de Facebook. Vacanţă frumoasă!

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu