Tedoo cu Brad Florescu

De la Qatar Airways: București-Doha-Chiang Mai 569 EUR. Krabi 559 EUR.

Rută nouă București-Doha-Chiang Mai din 7 decembrie. Și o promoție cu ocazia lansării.

Qatar Airways Chiang Mai

Vestea lansării celei de-a patra rute între Qatar și Thailanda v-am dat-o acum vreo două săptămâni. Azi revin însă cu detalii și cu vestea unei promoții pe noua destinație deservită de qatarezi: Chiang Mai, al doilea oraș ca mărime din Thailanda și, coincidență, orașul unde locuiesc acum.

Ruta va fi inaugurată pe 7 decembrie 2017 și va fi operată până la finalul lui mai. Cel puțin așa spune comunicatul companiei. Biletele au intrat în sistem deja, dar ultima dată pe care se pot cumpăra este 24 martie, când se lansează orarul de vară. Asta nu înseamnă că doar până atunci se va zbura, ci probabil că cei de la operațiuni/ticketing încă nu au stabilit detaliile noului orar.

La momentul intrării în sistem, un bilet dus-întors București-Chiang Mai (via Doha) costa peste 900 EUR și de aceea nici nu am făcut mare tam-tam pe veste. Azi-noapte, însă, s-a lansat o nouă promoție pe doar câteva rute, inclusiv OTP-CNX. Prețul anunțat – 569 EUR. L-am verificat și am găsit chiar o țâră mai ieftin (568) pe datele 21 ianuarie (tur) – 4 februarie (retur).

OTP-CNX

Orarul de zbor este foarte confortabil. La dus, pleci de pe Henri Coandă la 12 ziua, ajungi în Doha la 17.45, ai escală de 2h 20m, apoi decolezi către Chiang Mai, unde ajungi la 6 dimineața. Primul segment durează 4h 40m, al doilea – 5h 50 m. La retur, pleci din Chiang Mai la 7.10 dimineața, ajungi la DOH la 10.55, stai 3 ore și pornești către București, unde aterizezi la 18.15.

Încă un lucru demn de menționat este acela că segmentele Doha – Chiang Mai și Chiang Mai – Doha sunt operate cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, un aparat de ultimă generație care se laudă cu confortul sporit pe care-l oferă pasagerilor.

În aceeași promoție mai e inclusă o destinație din Thailanda: Krabi, la 559 EUR. Sunt prezente și Phuket și Bangkok, dar nu la tarife care să te dea pe spate.

Perioada de cumpărare: până pe 19 septembrie. Perioada de călătorie: 15 septembrie –  31 mai. Blackout: 15 decembrie – 10 ianuarie. Mai multe detalii găsești pe site-ul Qatar Airways. Compania a lansat și un concurs cu premii consistente pentru cei care cumpără online.

Despre Chiang Mai și Nordul Thailandei am scris o mulțime aici.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu