Tedoo cu Brad Florescu

(P)romoții proaspete de la KLM și Air France. Singapore 493 EUR, Rio 645 EUR.

Air France și KLM atacă piața cu două promoții foarte bune către destinații din Asia și America Latină.

Camera 360

Vacanța s-a terminat, trăiască vacanța. Așa cum era de așteptat, companiile aeriene au început bătălia pentru primăvară. Air France și KLM atacă piața cu două promoții foarte bune către destinații din Asia și America Latină. Tarifele anunțate de cele două companii se confirmă.

KLM. Singapore, Mexico City și Beijing.

KLM au lansat azi-noapte un nou concept de ofertă: trei destinații pentru trei zile. Destinațiile primului val promoțional sunt Singapore, Beijing și Mexico City. Cu siguranță vor urma și altele.

București-Singapore/SIN 493 EUR, confirmat în sistem pentru date din mai și iunie. Pentru perioada ianuarie – martie cel mai mic tarif este 498 EUR.

București-Mexico City/MEX 673 EUR pentru călătorii în februarie și martie. În mai și iunie cel mai mic tarif care apare în sistem este de 683 EUR.

București-Beijing/PEK 494 EUR. Confirmat pentru februarie – mai. Pentru iunie sunt bilete în sistem la 499 EUR.

Biletele la tarife promoționale pot fi cumpărate doar până pe 18 ianuarie. Locuri limitate. Pentru conformitate vezi capturile din galeria de imagini. Detalii pe site-ul KLM România.

Air France. Prețuri reci pentru țări calde.

Air France au promoția “Frozen Fares” până pe 4 februarie.  Sunt mai multe destinații prinse în ofertă, vi le prezint pe cele mai sexy.

București-Paris/CDG 130 EUR pentru călătorii în perioada februarie, martie.

București-Rio de Janeiro/GIG 645 EUR. Se confirmă pentru diverse date în perioada februarie – mai.

București-Tokyo/NRT 640 EUR pentru zboruri în februarie, martie, mai. În luna iunie se confirmă în sistem 632 EUR.

București-Freetown/FNA 740 EUR. Menționez și acest tarif fiindcă este pentru prima oară când găsesc o ofertă pentru Sierra Leone.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Air France România până pe – repet – 4 februarie 2014. Locuri limitate la aceste tarife. Datele pe care am validat prețurile se pot vedea în capturile din galeria de imagini a articolului.

Tarifele erau valabile la momentul redactării acestui articol.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] au spart gheața acum 10 zile, Air France și KLM au deschis sezonul de promoții pe destinații îndepărtate, era momentul să apară și Qatar Airways cu [...]

Lasă un comentariu