Tedoo cu Brad Florescu

Promoție WOW de la Turkish Airlines! Tanzania și Thailanda 449 EUR, SUA și Brazilia 399 EUR. Din Istanbul.

SUA și Brazilia la 399 EUR. Thailanda, India, Tanzania și Vietnam la 450 EUR. Plecări din Istanbul.

Los Angeles

Joi, 2 august, 18.26 PM (ora României): Turkish Airlines au găsit petrol! Au spart o bancă! Au moștenit o mătușă bogată! Altfel nu pot să-mi explic noua lor campanie de tarife promoționale, pe care mi-a semnalat-o același inepuizabil Dragoș Grigore.

E drept, vorbim despre zboruri cu plecare din Istanbul, dar până acolo ne descurcăm noi cumva. La prețurile astea merită să mergem și pe jos până la Înalta Poartă. Iată câteva exemple. Atenție, vorbim de zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse!

Istanbul-Bangkok: 449 EUR. Am verificat pentru tur pe 7 septembrie și retur pe 21. Este. Sigur este și pe alte date. Promoția a început ieri.

Istanbul-Dar Es Salaam (Tanzania): 449 EUR. Verificat pentru 25 septembrie – 9 octombrie. Promoția a început azi.

Istanbul-Bombay: 450 EUR. Verificat pentru 18 septembrie-1 octombrie. Promoția a început azi.

Istanbul-Ho Chi Min (Vietnam): 454 EUR. Verificat pentru 25 septembrie-7 octombrie. A început azi.

Istanbul-Los Angeles: 399 EUR. Același tarif pe Chicago, New York, Houston, Washington și Toronto. Promoția intră în sistem abia mâine, 3 august. De aceea n-avem cum s-o verificăm încă.

Istanbul-Sao Paolo: 399 EUR. Începe mâine.

Perioadele de zbor diferă de la o rută la alta. Pe unele destinații găsești bilete ieftine încă din toamnă (Bangkok, Ho Chi Min), pe altele abia la anul (cazul Sao Paolo). Atenție: pentru anumite rute, data limită pentru rezervare este 12 august. Intră pe site-ul Turkish Airlines și vezi cu mouse-ul tău.

UPDATE 3 AUGUST, 8.55 AM (ora României): Tarifele pe SUA și Brazilia se confirmă!

Am găsit Istanbul-New York la 400 EUR pe o sumedenie de date, din noiembrie până în februarie. Poți sa zbori la NYC și în preajma Crăciunului, tot atât te costă. Același tarif se confirmă pe site-ul Turkish Airlines pe destinațiile Los Angeles și Chicago. Mai caută și tu. Dacă nu găsești, încearcă pe alte date și nu uita să ai activată opțiunea flexible with dates, ca să vezi calendarul pe o săptămână întreagă. Mai dau odată linkul.

Pe Sao Paolo tarifele promoționale apar abia din martie încolo (după ce trece Carnavalul de la Rio): 396 EUR cum te văd și cum mă vezi.

UPDATE 8 AUGUST, 8.27 AM: Istanbul-Maldive de Revelion, 594 EUR.

Asta a apărut mai târziu. Se verifică pentru plecări pe 22, 23, 25 decembrie și retur pe 7, 9, 10 ianuarie. De unde și vorba că omul gospodar își face vara Revelion.

Ar mai fi de notat și tariful de 99 EUR pe relația Istanbul-Sharm El Sheikh (Egipt). Verificat pentru 5-15 noiembrie. Un bilet până la Istanbul în perioada respectivă costă 141 EUR (TAROM).

Ca să ai acces primul la astfel de oferte și să pui primul mâna pe ele, urmărește Tedoo pe Facebook și TwitterMulțumiri lui Dragoș Grigore, găsitorul de comori.

Comentarii - 8 Comentarii

 1. Yo spune:

  pentru toronto nu se confirma :(

 2. Alina M. spune:

  Pentru Bangkok pe datele acelea se confirma. Insa pentru Dec-Ianuarie, nu :(

 3. Yo spune:

  Ai cumva vreo oferta buna pentru Toronto cu plecare pe la jumatatea lui octombrie si intors la inceputul lui noiembrie?

 4. Yo spune:

  pai normal ca daca ai informatii :)) nu imi intelege gresit exprimarea, nu am insinuat ceva :)). atunci astept poate gasesti informatii despre o super oferta pentru Bucuresti-Toronto (mai bine asa? :D )

 5. Yo spune:

  Multumesc anticipat :)

Lasă un comentariu