Tedoo cu Brad Florescu

Jos pălăria, TAROM. 99 EUR până la Dubai, Tel Aviv, Londra, Barcelona. Până peste tot.

99 de euro pentru zboruri-dus întors către diferite destinații din Europa și Orientul Mijlociu. Taxe, bagaje și mâncare incluse. Verificat!

TAROM Bucuresti Dubai 99 EUR

Pe fondul ultimelor oferte cu teaser de la KLM și TAP Portugal pare foarte abrupt comunicatul pe care l-am primit acum o oră.

TAROM taie pisica low cost și anunță azi că demarează tot azi o promoție de o amploare fără precedent pentru transportatorul național. Și am verificat și așa e:

99 de euro pentru zboruri-dus întors către diferite destinații din Europa și Orientul Mijlociu. Cu taxe, bagaje și mâncare incluse. 

Rutele incluse în ofertă:

Din București: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Dubai, Dublin, Frankfurt, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Tel Aviv, Viena.

Din Iași: Bologna, Londra (Luton), Roma, Torino, Viena.

Din Sibiu: Munchen.

Promoția e valabilă pentru zboruri între 1 noiembrie și 19 decembrie 2013 și între 6 ianuarie și 28 februarie 2014. Biletele se pot cumpăra la aceste tarife între 1 și 31 octombrie, de pe site-ul TAROM.

Verificate și confirmate:

Vezi capturile cu datele exacte în galeria de imagini a articolului. 

București-Dubai 99 EUR dus-întors, cu taxe și bagaje incluse, în decembrie. Același tarif și pentru noiembrie. Și pentru ianuarie.

București-Tel Aviv 99 EUR în noiembrie.

București-Amsterdam 99 EUR (aceleași condiții) în ianuarie.

București-Amman (Iordania) 99 EUR în noiembrie.

Iași-Londra (Luton) 75 EUR (!!!) în noiembrie.

București-Nisa 99 EUR în noiembrie.

Intră pe site-ul TAROM și mai caută și tu. Dacă găsești și alte date/destinații lasă un comment aici sau pe pagina de Facebook, să vadă oamenii.

Pentru românii din străinătate: merge și invers!

Dragoș s-a uitat de curiozitate dacă promoția funcționează și în sens opus. Da, funcționează și pentru zboruri către România, la același tarif de 99 EUR. Hai acasă, că se răcește ciorba de burtă!

UPDATE: Despre Viza de Emiratele Arabe Unite.

Pentru că am văzut câteva comentarii și întrebări pe tema asta, citez de pe site-ul MAE:

“Se poate obţine pentru o perioadă de 30 de zile, putând fi prelungită o singură dată, numai printr-un hotel sau printr-o agenţie de turism care operează în EAU şi care sunt autorizate de către Ministerul de Interne.

Cererea de viză trebuie să fie trimisă cu cel puţin o săptămână înainte de călătoria propriu-zisă. Compania de turism sau hotelul trebuie să plătească o sumă de bani pentru fiecare turist în parte, banii fiind returnaţi companiei sau hotelului în momentul când turistul părăseşte E.A.U.”

În concluzie, TAROM nu oferă asistență pentru obținerea vizei dacă îți iei doar bilet de avion de la ei. Va trebui să apelezi la o agenție de turism autorizată (inclusiv TAROM Tours), fie să te ajute hotelul unde te vei caza.

Mulțumiri din nou lui Dragoș Grigore, cu care am lucrat umăr la umăr și mouse la mouse acest articol.  Toate tarifele prezentate ca verificate erau valabile la momentul publicării articolului sau update-ului.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 22 Comentarii

 1. Tot 99 EUR este si pe Paris – Bucuresti, intre 6 – 20 ianuarie.

 2. Ciprian spune:

  Confirm si Barcelona 20 – 30 noi

 3. dan spune:

  merge si pe istanbul.

 4. Andrei spune:

  Tocmai am rezervat pe Dubai , 13-21 februarie, 99 euro de persoana. Inca nu-mi vine sa cred ce-a facut Tarom! Multumesc Tedoo si multumesc Tarom.

 5. Andrei spune:

  Multam multam; auzi Brad, dar n-o exista si un site pentru oferte la hoteluri cum sunt ofertele la companii aeriene? Ca tare-mi mai place sa calatoresc ieftin..

  A si doi la mana. Incerc sa rezerv 7 bilete in noiembrie pe Amsterdam, dar pretul pe datele respective 21-24 este de 99e doar cand selectez o persoana. la 2 persoane deja se duce in 180e si tot asa. ma gandesc sa sun in centrala la tarom maine sa rezerv. ai vreo idee cum sa prind 7 dintr-o lovitura?

 6. BS spune:

  Chiar asa? 13-21 februarie la 99 Euro de persoana?

  De fapt este 385 Euro de persoana:
  http://s23.postimg.org/ar9d6vmy3/tarom_bs.jpg

  Asta e un fel de teapa?

 7. Revi spune:

  Am facut booking 13-17 Februarie …. Valentine’s Day in Paris … 99 EUR/pers !!!
  Pentru Dubai nu costa viza ceva?
  Tare articolul !

  • Tedoo spune:

   @Revi: sa fie intr-un ceas bun. Calatorie placuta. Viza de Dubai costa 100 USD daca mai tin eu bine minte.
   @Augustin: o fi fost cineva mai iute de mouse. Locurile la acest tarif sunt limitate.
   @Andrei: e posibil sa existe un singur loc la 99 EUR pe datele respective.

 8. Andrei spune:

  BS, ideea este sa te misti extrem de repede, eu am fost norocos si am prins 2 locuri. Sistemul Tarom e foarte tricky, adica daca cauti de 2-3 ori acelasi interval iti da preturi diferite pt ca a vazut ca ai insistat pe orarul respectiv. Daca schimbi browserul POATE s-o ia din nou cu un pret mai mic dar nu e nimic sigur. Era logic ca tu dupa cateva ore sa nu mai gasesti acelasi pret pe acelasi interval. In fine, un flight hacker ar putea sa te lamureasca mai bine. Nu cred ca are rost sa-ti trimit printscreen cu confirmarea mea. Mai cauta pe alte date poate gasesti. Succes

 9. Monica spune:

  Ai idee daca sunt probleme pentru obtinere viza Dubai? Am fost in 2010 la o prietena si singura varianta de a obtine viza era sa merg cu Emirates.
  Multumesc

 10. Ovidiu spune:

  Din Cluj stiti sa fie inclus ceva? Am periat cateva destinatii, dar nu erau pe aproape preturile. Fie “s-au terminat”, fie nu e inclus in program. Voi ce stiti?

 11. claudiu pacearca spune:

  De la mine merge accesat siteul Tarom dar nu imi da nici un rezultat pe motiv ca a expirat sesiunea. In schimb o colega a reusit sa intre de acasa si sa simuleze o rezervare. Pentru 6-8 decembrie pe ruta Bucuresti-Barcelona ar trebui sa plateasca 189 de euro!!! Si promotia?! :-)))))))

 12. Andrei spune:

  Monica, nu e nicio problema cu viza. Asta daca iei hotelul prin Tarom Tours sau o alta agentie din Romania.

 13. Cristache spune:

  Din pacate nu reusesc 3 bilete pentru Dubai oricand din 1 Decembrie pana la 28 februarie :(

  Probabil s-au dat

 14. Cristache spune:

  Am cerut informatii telefonic de la Tarom,spunea doamna ca sunt doar 5 locuri pe cursa la 99 Euro si probabil ca nu mai sunt

  Chestie de marketing (promotie valabila pana in 31 Octombrie dar de fapt “nemaivalabila” din 03 Octombrie) , a prins pentru ca se pare ca vuieste toata Romania :D

 15. catalin spune:

  cred ca pentru dubai au fost 2-3 locuri care s-au dat in primele 10 minute :))))

 16. [...] în ecartul 80 EUR (cu Pegasus, aterizează pe Sabiha Gokcen) și 99 EUR (cu TAROM, mai sunt locuri la promoție; aterizează pe [...]

 17. [...] exemplu, la oferta TAROM de săptămâna trecută au fost cinci locuri cu tarif promoțional pe fiecare cursă. Le-a luat [...]

 18. [...] pe malul Bosforului se zboară ieftin (100 EUR) fie cu TAROM – dacă mai prinzi locuri la promoție -, fie cu [...]

 19. [...] cum vă spuneam aici și pe wall, după Revelion încep să apară ofertele. TAROM reeditează promoția de super-succes “99 EUR” din octombrie. Compania națională anunță că, între 13 și 31 ianuarie [...]

Lasă un comentariu