Tedoo cu Brad Florescu

Promoție TAP Portugal pe Lisabona, Porto, Faro și Madeira. De la 225 EUR.

Tarife bune de la TAP Portugal pentru o vacanța de vară la Lisabona, Porto, Faro sau Madeira.

TAP Portugal Madeira

22 februarie, 13.10 (Ora României). De bucurie că Steaua i-a eliminat pe Ajax și s-a calificat în optimile Europe Cup, compania TAP Portugal lansează astăzi o ofertă specială pentru români. Glumesc. Promoția de mai jos n-are nicio legătură cu Latovlevici și Chiricheș, dar nu puteam să nu spun două vorbe despre victoria de aseară a băieților. Care, astfel, m-au răzbunat pentru tot ce-am pătimit în compania olandezilor.

TAP anunță astăzi – în premieră pe Tedoo.ro – o promoție pe mai multe destinații din țara lui Cristiano Ronaldo. Iată ce tarife ne propun portughezii:

București OTP – Lisabona LIS: 225 EUR. Găsești și un pic mai ieftin la alții (20o EUR), dar diferența e amortizată de confortul unui zbor direct. În trei patru ore și jumătate ești acolo.

București OTP – Porto OPO: 291 EUR. Escală de 10 ore în Lisabona. Timp suficient să colinzi un pic capitala.

București OTP – Faro FAO: 291 EUR. Escală in LIS.

București OTP – Funchal FNC (Madeira) 315 EUR, escală în LIS.

Biletele s-au pus în vânzare astăzi, 22 februarie și pot fi cumpărate până pe 17 martie.

Tarifele promoționale sunt valabile pentru zboruri în perioadele 11 martie – 21 aprilie, 3 iunie-23 iunie și 3 noiembrie – 13 decembrie. Eu am făcut simulări pentru luna iunie, când ți-e lumea mai caldă. Și prețurile de mai sus s-au verificat. Print screen-urile din galerie îți arată exact pe ce date din vară se pupă visul cu realitatea. Mare invenția asta cu print screen-urile (mulțumesc inventatorului și lui Dragoș Grigore).

Mai departe, intră și tu pe site-ul TAP Portugal și vezi ce te coafează. La ora publicării acestui articol, pe pagina dedicată României rulează încă tarifele promoționale vechi (Lisabona 246 EUR, Porto 320 EUR).

Alte știri de la TAP Portugal. 6 zboruri pe zi spre Lisabona și o super-promoție pe NYC.

Începând cu aceeași lună iunie, compania va crește frecvența pe ruta LIS-OTP de la trei la șase zboruri săptămânale (luni-sâmbătă), ne-au informat oficialii TAP România. Eu sper că, până la urmă, vor fi 7, spre bucuria amatorilor de city breaks.

Pe pagina de Facebook, TAP România anunța acum două zile o super-promoție pe București – New York (EWR): 573 EUR, cu o escală în LIS. Taxe incluse, clasa economică. Am verificat pe septembrie, mai sunt o mulțime de locuri. Să curgă vizele! Să vină Chelsea!

Sursa “foto

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Un Comentariu

  1. Masli spune:

    stai ca am comentat la pagina gresita ca aveam 2 deschise in acelasi timp : )))) ignore me : )))

Lasă un comentariu