Tedoo cu Brad Florescu

Promoție TAP Portugal. New York 475 EUR, Rio 684 EUR, Capul Verde 491 EUR.

Promoție proaspătă de la TAP Portugal către destinații de pe cele două țărmuri ale Atlanticului: Portugalia, Brazilia, SUA, Maroc, Capul Verde.

Promoție Tap Portugal

TAP nu mai surprind deja pe nimeni cu promoțiile lor. Ofertele bune către destinații de pe ambele țărmuri ale Atlanticului sunt deja o tradiție pentru compania portugheză. Singura întrebare care se mai pune este când vor apărea ofertele respective.

Prima astfel de promoție din 2014 a fost anunțată ieri și va intra în sistemul de booking pe 10 februarie. Este vorba despre un cod de discount – FLYTAPRO0214 - care trebuie introdus înainte de achiziționarea biletului pe varianta românească a site-ului FlyTAP. După aplicarea discountului rezultă, conform comunicatului companiei, următoarele tarife:

București-Lisabona/LIS 189 EUR.
București-Madeira/FNC 287 EUR
București-Porto/OPO, Faro/FAO 209 EUR
București-Marrakeș/RAK 287 EUR
București-New York/EWR 475 EUR
București-Miami/MIA 543 EUR
București- diverse destinații din Brazilia (Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Recife, Natal, Manaus, etc) 684 EUR
București-Insulele Capului Verde (Sal, Praia, Sao Vicente, Boavista) 491 EUR.

Tarifele sunt pentru zboruri dus-întors, cu taxe și bagaje incluse. Oferta intră în sistem pe 10 februarie și stă acolo doar până pe 16 februarie.  După ce se activează revin cu un update de validare.

Călătorie frumoasă.

Comentarii - 4 Comentarii

 1. Esti spune:

  Buna,

  Foarte tentanta oferta. Stiti cumva datele pentru care este valabil tariful? M-ar interesa un bilet de avion Bucuresti – New York – Bucuresti in iulie/august 2014.

  Multumesc!

  • Brad Florescu spune:

   @Esti: perioadele de calatorie sunt destul de fragmentate si difera de la o destinatie la alta. De aceea nici nu le-am inclus in articol. Pentru New York vorbim de 10aprilie-15aprilie/15mai-30iunie/16noiembrie-31decembrie. Deci nu se pupa cu planurile voastre. Dar e posibil sa apara o alta oferta, ori de la TAP ori de la alta companie aeriana, pe perioada iulie/august. Multumesc pentru comentariu.

 2. Mihai Teodorescu spune:

  Salut,

  Pentru Bucuresti-Lisabona pot afla perioadele in care se aplica promotia ?

  Multumesc

 3. Mihai Teodorescu spune:

  Le-am gasit pe pagina de Facebook:

  “TAP Portugal – introduceti codul FLYTAPRO0214, la momentul rezervarii pe http://www.flytap.com. si beneficiati de preturi atractive.
  Lisabona de la 189 Euro( dus-intors, taxe incluse)
  Perioada de vanzare: 10-16 februarie 2014

  Perioada de calatorie: 10martie-15aprilie14//
  16mai-15iunie14//
  16septembrie -15decembrie14″

Lasă un comentariu