Tedoo cu Brad Florescu

Promoție TAP. New York 448E, Capul Verde 516E. City-break gratis la Lisabona.

Discount de 20% pe zboruri din București cătreSUA, Portugalia, Capul Verde și Maroc. Noua promoție TAP intră în sistem pe 1 octombrie.

Promotii bilete de avion TAP Portugal

TAP Portugal anunțau în 25 septembrie că vor  demara o promoție pe 1 octombrie, fără să dezvăluie însă despre ce este vorba. Ca să nu te perpelești încă 4 zile am să-ți dau de azi detaliile ofertei, așa cum le-am obținut de la biroul TAP Portugal România.

Este o promoție bună pe destinațiile tradiționale ale TAP: Portugalia, SUA și Insulele Capului Verde, plus Marocul ca bonus.

Promoția constă într-un discount de 20% din tariful final (inclusiv taxele) pe zboruri cu plecare din București/OTP și escale în Lisabona/LIS. Discountul se obține introducând codul promoțional FLYTAPRO1013 la momentul rezervării pe flytap.com. Iată ce rezultă:

Portugalia. Lisabona la 205 EUR.

București-Lisabona/LIS 205 EUR (tarif normal 256 EUR).

București-Porto/OPO 225 EUR (discontat de la 281 EUR).

București-Madeira/FNC 286 EUR (de la 357 EUR).

Perioada de călătorie 1 noiembrie-31 mai, cu blackout între 13 decembrie și 14 ianuarie,inclusiv.

SUA. New York la 448 EUR.

București-New York/EWR 448 EUR (de la 560).

București-Miami/MIA 512 EUR (de la 640).

Perioada de călătorie 15 ianuarie – 31 mai 2014.

Insulele Capului Verde. 516 EUR. 

București-Sal/SID, București-Praia/RAI, București-Sao Vicente/VXE 516 EUR (discontat de la 646 EUR).

Perioada de călătorie 15 ianuarie – 31 mai 2014. Despre Insulele Capului Verde poți citi mai multe pe blogul Anei.

Maroc. 322 EUR până la Tanger.

București-Casablanca/CMN 329 EUR (de la 411), pentru zboruri între 29 octombrie și 31 mai, cu blackout între 1 decembrie și 14 ianuarie, inclusiv.

București-Marrakesh/RAK 322 EUR (de la 403), pentru călătorii între 19 noiembrie și 31 mai, cu blackout între 7 decembrie și 14 ianuarie.

București-Tanger/TNG 322 EUR, fără restricții de date. LIS-TNG e o rută nouă, se inaugurează pe 1 noiembrie.

Toate tarifele de mai sus sunt pentru zboruri dus-întors, includ taxe și bagaj de cală.

City-break gratuit la Lisabona.

Pentru pasagerii care nu au conexiuni în aceeași zi TAP oferă gratuit, prin programul “Bom dia, cazare la Lisabona, mic dejun și transfer la/de la aeroport.

Ca să beneficiezi de această facilitate trebuie să transmiți datele rezervării (cod de rezervare sau număr de bilet) la adresa tap-ro at ce-aviation dot com. Valabil doar pentru bookingurile făcute pe site-ul flytap.com.

Promoția demarează pe 1 octombrie.

Tarifele de mai sus sunt cele primite de la TAP. Nu le-am putut verifica pentru că nu au intrat încă în sistem. Lucrul acesta se va întâmpla pe 1 octombrie, la ora zero și un minut. Campania se încheie pe 15 octombrie. Revin cu un update.

UPDATE 1 OCTOMBRIE

Tarifele au intrat în sistem cu câteva ore întârziere. Cam multe, vreo 12. Tariful pe București OTP – New York EWR la 447,4 EUR se confirmă pentru februarie (vezi captura în galerie). La fel și cel pentru Miami, 511,4 EUR. Taxe incluse. Vezi capturile în galerie. Mai caut și revin. Nu uita să introduci codul de promoție FLYTAPRO1013, altfel nu merge.

Dacă găsești tarifele promo și pe alte date/destinații lasă un comentariu aici sau pe pagina de Facebook, să știe lumea.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] fondul ultimelor oferte cu teaser de la KLM și TAP Portugal pare foarte abrupt comunicatul pe care l-am primit acum o [...]

Lasă un comentariu