Tedoo cu Brad Florescu

(P)romoție și concurs de la Air France. O sută de destinații cu 25% discount.

Air France lansează un discount de 25% pe 100 de destinații din întreaga lume. Și un concurs la care poți câștiga excursii la Disneyland.

Bucureşti, 18.10.2012

AIR FRANCE lansează campania de toamnă “Găseşte-i Parisului Pereche!“, organizând un concurs cu premii şi reducând preţul biletelor de avion cu până la 25%, în perioada 10-31 octombrie 2012. AIR FRANCE oferă preţuri speciale pentru 100 de destinaţii din  Europa, America, Caraibe, Asia şi Africa, perioada de călătorie a biletelor achiziţionate fiind până la 31 martie 2012.

Campania de reduceri vine în contextul inaugurării noului terminal ultramodern 2E de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, ce va prelua şi cursele din Bucureşti. Astfel, pasagerii din România pot călători către întreaga lume, la preţuri promoţionale, acum cu tranzit mai uşor şi mai rapid prin aeroportul Charles de Gaulle.

În cadrul campaniei “Găseşte-i Parisului Pereche!”, Air France desfăşoară şi un concurs cu premii atractive. Timp de şase săptămâni, pâna pe 30 noiembrie,  fanii Air France din România se pot înscrie în competiţia ce are ca premii, printre altele, 42 de bilete de acces la Disneyland Paris şi 6 valize de lux marca Le Tanneur.

Premiul cel mare constă într-o excursie la Disneyland pentru o familie întreagă (2 adulţi şi 2 copii) – pachetul incluzând 4 bilete de avion pe ruta Bucureşti Paris şi retur, cazarea 2 nopţi şi accesul 3 zile în cele 2 Parcuri Disneyland. Pentru a se înscrie, participanţii trebuie doar să aleagă o destinaţie pereche Parisului şi să posteze pe Facebook alegerea făcută, prin intermediul aplicaţiei dedicate de pe websitul campaniei, www.takeyourseat.ro, dezvoltat de Air France România împreună cu Carnation Group.

Cei care îşi achiziţionează bilete de avion până la data de 31 octombrie 2012 pot beneficia de tarife promoţionale pentru zboruri către 100 de destinaţii din Europa, America de Nord si Sud, Caraibe, Asia sau Africa.

Destinaţiile includ:

 • Paris (189 EUR)
 • Lyon, Madrid, Barcelona, Helsinki, (179 EUR)
 • Nisa, Marseille, Toulouse, Geneva, Dublin, Lisabona, Londra, Stockholm, Copenhaga, Oslo (199 EUR)
 • Philadelphia (599 EUR)
 • New York (759 EUR)
 • Montreal, Toronto (649 EUR)
 • Sao Paolo (669 EUR)
 • Beijing (569 EUR)
 • Shanghai (629 EUR)
 • Bombay (639 EUR)
 • Delhi (659 EUR)
 • Johannesburg (679 EUR).

Tarifele au toate taxele incluse şi implică zboruri dus-întors din Bucureşti via Paris.

Noul terminal 2E va prelua traficul aerian pentru toate cursele Air France intercontinentale şi cele europene din spaţiul non-Schengen,  pasagerii putând tranzita mai uşor şi mai rapid aeroportul Charles de Gaulle, datorită reorganizării terminalelor şi infrastructurilor modernizate. Pentru cei ce fac escală, noul lounge oferă relaxarea necesară petrecerii timpului liber dintre zboruri, prin disponibilitatea conectivităţii Wi-Fi, a computerelor şi tabletelor, precum şi a unei zone de tratament şi înfrumuseţare Clarins.

Mai multe detalii privind promoţia Air France precum şi concursul Take Your Seat, pot fi accesate pe www.takeyourseat.ro sau www.airfrance.ro.

(comunicat remis de Air France România)

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu