Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Saudi Airlines: Manila 471 EUR, Kuala Lumpur 530 EUR. Din Istanbul.

Ce faci la iarnă? Îți spun eu: plajă în Asia.

Philippines Coco Loco Island 7

Afară plouă de rupe. Doar pe site-urile companiilor aeriene bate seceta. Singura linguriță de apă vine tocmai de unde mă așteptam mai puțin: din deșert. Saudi Airlines au pitit niște tarife excelente pe destinații din Extremul Orient. Dragoș Grigore a săpat în nisip și a dat de ele.

Istanbul-Manila 471 EUR.

Tariful se confirmă pe mai multe date din noiembrie, decembrie, ianuarie și februarie (mai puțin perioada Revelionului).  Biletul se cumpără direct de pe site-ul Saudi Airlines.

De la Manila spre Kalibo (care deservește Boracay) se zboară cu Zest sau Cebu Pacific. Un dus-întors costă 42-43 EUR, plus taxa de bagaj. La Air Asia e 55 EUR cu bagaj cu tot. Toate dus-întors.

Istanbul – Kuala Lumpur 530 EUR.

Se confirmă pe 22 decembrie tur – 3 ianuarie retur. Un așa tarif în cea mai peak perioadă a anului este mană cerească. Biletul se poate cumpăra de pe Vayama via Kayak. Adică îl cauți pe Kayak și urmezi redirectul lor către Vayama. Îi mulțumesc lui George Cărpușor pentru atenționare.

Din KUL ai un catralion de opțiuni low-cost cu Air Asia, din India până în Japonia.

Escalele sunt cam lungi, între 4 și 15 ore, funcție de zborul ales și de destinație. Partea bună e că, pentru orice stop mai scurt de 18 ore, nu este nevoie de viză de tranzit.

Până la Istanbul poți zbura cu TAROM (160 EUR pe perioadele de simulare) și Turkish Airlines (178 EUR). Pegasus zboară mai ieftin (78 EUR), dar nu se “pupă” orele. Desigur, de diferența dintre tarife poți alege să stai câte o noapte în Istanbul la dus și la întors. E de luat în calcul și posibilitatea ca TAROM sau Turkish să lanseze o promoție în perioada respectivă, undeva în jurul sumei de 100 EUR. S-a mai întâmplat.

Ofertele au apărut pe pe wall-ul de Facebook al Tedoo acum o oră și jumătate. Ca să fii primul care află de astfel de promoții, urmărește-ne și pe Facebook și Twitter.

Îi mulțumesc lui Dragoș Grigore, găsitorul de comori. Pentru conformitate, vezi capturile din galeria de imagini a articolului.

UPDATE:

Pentru românii care trăiesc în vestul Europei, Saudi Airlines au două tarife aproape la fel de bune.

Geneva-Manila 495 EUR.

Madrid-Manila 588 EUR.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu