Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Rio de Janeiro, de Revelion și Carnaval. 699 EUR de la KLM.

Promoție KLM pe ruta București-Rio de Janeiro. 699 EUR cu toate taxele incluse, tarif valabil și de Revelion și Carnaval.

Carnaval Rio

8 august, ora 7.20 AM (ora României): KLM România a lansat o ofertă flash pentru zboruri pe ruta București-Rio de Janeiro, cu tarife începând de la 699 EUR, toate taxele incluse. Perioada de zbor: 1 septembrie 2012 – 31 martie 2013. KLM avertizează că biletele la acest preț pot fi cumpărate doar azi!

Pentru că formula începând de la poate să nu însemne nimic, am purces la verificare. Tariful de 699 se validează  pe suficient de multe date, din septembrie până în martie. Dar partea cea mai plăcută e că promoția funcționează și pe high-season:

- Poți să zbori cu 699 de euro pe 20 decembrie, să faci Revelionul în Brazilia și să te întorci pe 10 ianuarie. Valabil și pe alte date din perioada respectivă.

- Prețul este valabil chiar și în preajma Carnavalului de la Rio. Am găsit zbor la 699 EUR cu tur pe 5 și retur pe 16 februarie (și pe alte date). Carnavalul se întâmplă între 8 și 12. Mai ieftin în perioada respectivă nu există. Cea mai apropiată variantă – o combinație TAROM+TAP Portugal cu două escale – costă cu 90 EUR mai mult.

Tariful promoțional se încadrează în categoria “Attractive Economy Class”. Modificarea datelor și anularea biletului nu sunt permise.

Se zboară prin Amsterdam, cu escală de două ore la dus și de opt ore la întors. Segmentul București-Amsterdam e operat cu un Boeing 737-800, iar zborul transatlantic cu un Boeing 777-200.

Repet: biletele la prețul promoțional pot fi cumpărate doar astăzi, 8 august 2012. Online, de pe site-ul KLM

Tarifele prezentate erau valabile la momentul redactării acestui articol. Dacă între timp au crescut, înseamnă că cineva a fost mai iute de mouse. Ca să ai acces primul la astfel de oferte și să pui primul mâna pe ele, urmărește Tedoo pe Facebook și Twitter.

Comentarii - 3 Comentarii

 1. Ionut spune:

  Rio Carnival 2014 starts on Friday, February 28th and ends on Fat Tuesday, March 4th. Champion`s parade at Sambadrome on Saturday, March 8th.

  O mica rectificare ! ( luat de pe site-ul oficial )

  • Tedoo spune:

   Buna, Ionut. Cred ca tu faci referire la Carnavalul din 2014, pe cand articolul la care comentezi este unul vechi din 2012 si mentioneaza datele de desfasurare ale Carnavalului din 2013.

 2. [...] august, 16.50 (ora României): Dacă ai ratat promoția KLM spre Rio de Janeiro care s-a încheiat azi-noapte, poți să mulțumești Cerului pentru clemență. Lufthansa tocmai a [...]

Lasă un comentariu