Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Qatar Airways. Krabi 469 E, Kuala Lumpur 585 E, Zanzibar 612 E.

Reduceri pe mai multe destinații din Asia și Africa. Discount special pentru cei care achiziționează biletele de pe mobil.

În pofida (sau tocmai grație) situației destul de tulburi din zona Golfului, unde Qatar-ul se confruntă cu o blocadă din partea vecinilor săi, compania națională a micului stat arab își vede de treabă și lansează promoție după promoție. După ce-au avut o ofertă flash care s-a încheiat alaltăieri – și care a fost atât de flash că nici n-am apucat să scriem despre ea – Qatar Airways anunță azi un pachet nou de tarife reduse.

Compania adaugă un discount special de 10% peste reducerea deja existentă dacă achiziționezi biletul de pe mobil, fie prin aplicație fie pe site-ul companiei, folosind codul promoțional ONTHEGO. Reducerea se aplică doar pentru destinațiile din lista promoției. Iată câteva dintre tarifele anunțate, așa cum le-am găsit și validat de pe desktop și de pe telefon.

  • Bangkok/BKK anunțat  la 579 EUR, preț de desktop 567 EUR, preț de mobil 543 EUR
  • Singapore/SIN: 509 EUR/ 505 EUR/ 484 EUR
  • Tokyo/HND 549 EUR/548 EUR/522 EUR
  • Krabi/KBV (Thailanda) 499 EUR/ 490 EUR/ 469 EUR
  • New Delhi/DEL 499EUR / 499 EUR / 480 EUR
  • Kuala Lumpur/KUL 619 EUR / 612 EUR /585 EUR
  • Zanzibar/ZNZ 649 EUR / 644 EUR / 612 EUR

Pe listă mai apar Shanghai, Windhoek (Namibia), Bali, Maldive, Seychelles, Hong Kong și altele. Promoția acoperă și clasa business.

Perioadă de vânzări 21-26 iunie. Perioadă de zbor între 21 iunie și 31 mai anul viitor, cu blackout între 15 decembrie și 15 ianuarie.

Pentru rezervări intră pe site-ul Qatar Airways fie de pe computer (link) fie de pe mobil (link).

Ca cuvânt de încheiere aș dori să-i felicit pe cei de la Qatar Airways care au obținut ieri, pentru a patra oară, trofelul Skytrax de “Cea mai bună companie aeriană din lume.”

Drumuri bune. Cer senin.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 2 Comentarii

  1. In primul rand vreau sa te felicit Brad Florescu pentru frumosul intro al concursului „ambasadorului” turistic al oraşului Hangzhou. Din articolul postat de cei de la gandul am auzit de tine si am vrut sa aflu mai multe despre ce faci tu. Am citit cateva articole de pe site-ul tau si sunt impresionat. Tine-o tot asa si iti doresc tot binele din lume!

Lasă un comentariu