Tedoo cu Brad Florescu

Promoţie FLASH de la Air France pe verificatelea

Air France a aruncat pe piaţă acum o oră o promoţie FLASH cu viaţă scurtă. Iată câteva destinaţii şi tarife, aşa cum sunt anunţate în ofertă şi aşa cum mi-au rezultat mie la o primă căutare pe site-ul Air France.

Vineyard in Franschhoek, South Africa

Acum o oră, Air France a aruncat pe piaţă o promoţie FLASH cu viaţă scurtă. Iată câteva destinaţii şi tarife, aşa cum sunt anunţate în ofertă şi aşa cum mi-au rezultat mie la o primă căutare pe site-ul Air France.

-  Johannesburg599 EUR. Nu s-a confirmat: pe anumite date am găsit un tarif de 591 EUR. Am fost minţit pe faţă! :-) Ofertă valabilă doar până luni, 27 iunie 2011.

- Beijing – 538 EUR. N-am reuşit să găsesc nimic mai jos de 591. Poate-ţi apare ţie. Valabil până pe 27 iunie.

- Montreal (YUL) – 637 EUR conform anunţului, 630 EUR conform căutării. Valabil până pe 27 iunie.

Miami – 808 EUR. Aceeaşi poveste: am găsit un tarif un pic mai mic, 801 EUR. Oferta pe Miami e valabila doar până joi, 30 iunie 2011.

Sao Paolo – 905 EUR. Cel puţin aşa zice oferta. La o verificare am dat de un tarif substanţial mai mic: 755 EUR, dus-întors, toate taxele incluse. Valabil până pe 30 iunie 2011.

În oferta Air France FLASH mai intră: Mumbai/Bombay, Hong Kong, New York, Chicago şi Mexico City, cu tarife promoţionale accesibile doar până pe 30 iunie. Intră aici şi vezi cum îţi ies socotelile.

Toate tarifele de mai sus sunt pentru zboruri dus-întors cu plecare din Bucureşti la clasa economy. Perioada de călătorie: 1 septembrie – 31 octombrie 2011.

Simulările sunt făcute pentru luna octombrie, mai puţin pe Sao Paolo, unde am intrat în noiembrie, dincolo de termenul de valabilitate a ofertei. Mă rog, dacă-ţi iei bilet la preţul respectiv, nu cred că se supără nimeni.

Tarifele pe care le-am verificat şi pus în articol erau valabile la momentul publicării acestui articol.

UPDATE: Mihai îmi atrage atenţia că tarifele din varianta de website a promoţiei sunt cu 10 euro mai mici decât cele din newsletterul pe care pe care l-am primit pe mail şi pe care l-am luat ca etalon. Probabil că ajustarea s-a făcut după trimiterea mailingului către abonaţi. Bine că-s mai mici şi nu mai mari. Mulţumesc, Mihai.

Sursa foto.

Comentarii - 4 Comentarii

 1. Mike spune:

  Beijing 528 €
  Johannesburg 589 €
  Cotonou 913 €
  Fort de France 1,101 €
  Saint Maarten 1,179 €

  Asta mi-a dat mie, acum, direct in pagina cu oferta. Din ce vad, preturile sunt mai mici cu cate 10 EUR :)

  • Brăduț "Brad" Florescu spune:

   Da, acum observ ca e o diferenta intre preturile din newsletterul pe care am lucrat eu si cele din varianta online a acestuia. E bine ca-s in jos, nu in sus. Multumesc pentru observatie. Ai reusit sa gasesti Beijingul la 528?

 2. Mike spune:

  531 EUR, pentru luna octombrie. Atentie la conditiile de aplicare, difera in functie de continent, inclusiv perioada sejurului. Probabil asta a fost introdusa pentru cei ce au posibilitatea sa plateasca repede pentru doua destinatii si vor sa vada si Europa si Asia: “Perioada de calatorie: de la 01.09.2011 pana pe 31.10.2011, pentru Europa: de la 01.07.2011 pana la 31.08.2011″. Interesant este ca am gasit la 531 EUR si cu intoarcere dupa 1 noiembrie.

  Printscreen aici: http://bit.ly/jra9f4

 3. Brăduț "Brad" Florescu spune:

  wow. you rock!

Lasă un comentariu