Tedoo cu Brad Florescu

Promoție Air France: SUA, Brazilia și Caraibe sub 600 EUR.

Brazilia de Carnaval 599 EUR. Caraibe 559, SUA 529 EUR. Dus-întors, cu taxe.

Air France promo

Când doi se bat, al treilea câștigă. Când se bat toate companiile aeriene câștigăm noi, călătorii. A venit rândul Air France să se arunce în lupta cu toate forțele. Compania franceză a anunțat acum câteva minute o nouă etapă a campaniei “3 zile, 3 destinații”. Iată ce ni se propune:

București-Washington 529 EUR. Perioadă de zbor 23 ianuarie – 14 mai. L-am validat pentru luna februarie (vezi capturile din galerie).

București – Sao Paolo 599 EUR. Perioadă de zbor 23 ianuarie – 23 mai. Se confirmă și pentru perioada carnavalului de la Rio (28 februarie-4 martie). Între Sao Paolo și Rio de Janeiro sunt 400 de kilometri.

București – Point-a-Pitre (Guadeloupe/Guadalupa) 559 EUR. Perioadă de zbor 23 ianuarie – 19 iunie. Validat pentru martie. Air France ne anunță că pentru Guadalupa nu este nevoie de viza, nici măcar de pașaport. Se intră cu buletinul, ca în orice teritoriu francez.

Tarifele sunt pentru zboruri dus-întors și includ taxe. Oferta a intrat în sistem astăzi și rămâne acolo până la sfârșitul zilei de 25 ianuarie. Mai multe detalii pe site-ul Air France România.

Prețurile prezentate erau valabile la momentul redactării acestui articol. Datele pe care am validat tarifele nu sunt singurele posibile. Mai caută și tu.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu