Tedoo cu Brad Florescu

(P)romoția TAROM pe Bruxelles, o poartă către Africa și Caraibe.

Cum să folosești noua promoție TAROM ca să te duci în Kenya sau Zanzibar.

Zanzibar plaja

Compania Națională TAROM a pus în vânzare bilete de avion cu 20% mai ieftine faţă de grila tarifară, pentru rutele Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti şi Bruxelles-Bucureşti-Bruxelles.

Biletele pot fi cumpărate până pe 22 august 2012 de pe site-ul TAROM, din orice agenţie TAROM sau de la orice agent acreditat TAROM. Perioada de călătorie este cuprinsă între 1 ianuarie 2013 şi 31 iulie 2013. Reducerea nu se aplică tarifelor promoționale din grilă , iar oferta nu se cumulează cu alte promoţii.

Ca să discutăm în termeni concreți, o simulare pentru luna februarie ne dă un tarif de 168 EUR dus-întors, taxe incluse.

Din Bruxelles, spre Africa și Caraibe

Stai, că n-am terminat. Promoția TAROM le e utilă și celor care vor să zboare mai departe de Belgia.

Din Bruxelles ai legături – uneori foarte ieftine – către destinații de vacanță din Caraibe, nordul și estul Africii, cu JetAirFly. Am găsit, de exemplu, zboruri către Zanzibar și Mombasa (Kenya) pe la 600-650 EUR în aceeași lună februarie. Pe listă mai apar Tenerife, Cancun, Punta Cana, Phuket, Montego Bay, Bangkok, Gran Canaria și Varadero. Vezi și tu ce oferte găsești pe site-ul  JetAirFly.

Sursa foto.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu