Tedoo cu Brad Florescu

Promoția SWISS se întoarce: R. Dominicană 549 EUR, Maldive 599 EUR.

Promoție SWISS: tarife sub 600 de euro către Maldive, Republica Dominicană, Thailanda și Japonia. Din București sau Budapesta.

Promotie Swiss

Acum câteva zile am pus un pariu simbolic cu Dragoș Grigore. El susținea că super-promoția SWISS de anul trecut se va repeta. Eu ziceam că nu mai pupăm noi așa ceva. Noroc că n-am hotârât și o miză pentru pariu, că eram bun de plată.

SWISS au lansat într-adevăr o ofertă similară cu cea din 2012, deși ceva mai puțin generoasă ca prețuri și listă de destinații. Cel puțin până la această oră. Dar cum biletul de promoție nu se caută la dinți, propun să rezervăm noi până nu rezervă alții.

Din București.

  • București – Male (Maldive): 599 EUR.
  • București – Punta Cana (Republica Dominicană) 549 EUR

Tarife valabile pentru zboruri între 29.04 și 29.06. Le-am verificat pe mai multe date din mai și iunie. Se confirmă. Vezi în galerie.

Biletele se rezervă pe site-ul SWISS până cel târziu pe 12 mai (dar nu aștepta până atunci).

Se face escală în Zurich. Zborurile București OTP – Zurich sunt operate de Helvetic Airways, iar cele intercontinentale sunt operate de Edelweiss Air. Toate taxele sunt incluse.

Din Budapesta.

Românii din vestul țării, pentru care Budapesta este un punct de plecare mai convenabil, au și mai multe oferte la îndemână:

  • Budapesta – Male 529 EUR
  • Budapesta – Bangkok 546 EUR
  • Budapesta – Tokyo 575 EUR
  • Budapesta – Punta Cana 597 EUR
  • Budapesta – Tampa (Florida, US) 570 EUR

Nu mai detaliez aici condițiile de rezervare și perioadele de zbor. Le găsești pe pagina promoției SWISS.

Dragoș spune că e foarte posibil ca SWISS să introducă noi destinații în ofertă pe parcursul următoarelor zile: Phuket, Varadero (Cuba) sau Mauritius. Dacă depistezi ceva nou lasă un comentariu. Mulțumesc.

Ca să ai acces primul la astfel de oferte și să pui primul mâna pe ele, urmărește Tedoo pe Facebook și Twitter. Mulțumiri lui Dragoș Grigore, găsitorul de comori.

Tarifele de mai sus erau valabile la momentul redactării acestui material.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu