Tedoo cu Brad Florescu

Ploaie în deşertul lui Alin Totorean

Material preluat pe pe CampusArad.ro Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum. 42 de ani. A strabatut sute de kilometri in singuratate in Mongolia, Turcia, […]

concert umanitar pt Alin Totorean

Material preluat pe pe CampusArad.ro

Aradeanul Alin Totorean, singurul roman care a traversat pe jos Desertul Atacama (Chile), cel mai arid loc de pe Pamant, are acum. 42 de ani. A strabatut sute de kilometri in singuratate in Mongolia, Turcia, India, Maroc, Bolivia, Etiopia si a realizat prima expeditie romaneasca solitara a continentului Australian. A purtat numele Romaniei in cele mai neatinse locuri, si prin proiectul sau, “Descopera-ti semenii”, lansat in 2003, ne-a apropiat pe toti de culturi despre care nu auzisem vreodata. Multi dintre noi nu am avut pana acum ocazia sa il cunoastem pe Alin Totorean, dar felul in care isi povesteste calatoriile si isi prezinta colectia de fotografii pe care o imbogateste cu fiecare expeditie ma face sa cred ca suntem cu el peste tot unde merge.

Desertul pe care exploratorul, speologul, realizatorul TV, fotograful, omul, Alin Totorean il strabate, insa, acum e diferit de orice loc pe care planifica sa il viziteze. Se numeste liposarcom mixoid de grad inalt.

Cont nr. RO49.RNCB.0016.0054.6682.0001
Titular cont: Totorean Ion
Deschis la BCR – Ag. Avram Iancu, Arad

Orice suma si orice gest este mare. Am reusit impreuna lucruri importante, iar acum e timpul sa o mai facem inca o data. Suma donata merge integral in contul personal al lui Alin Totorean. Nici un procent din aceasta suma nu este folosita in scop de promovare.

Află mai multe de pe site-ul Campus Arad.

Comentarii - 5 Comentarii

  1. La un an dupa campania de sustinere “Desertul lui Alin Totorean” am vorbit cu exploratorul aradean si, din fericire, vestile sunt foarte bune. Vezi aici interviul exclusiv, realizat in 17 Februarie 2012: http://www.campusarad.ro/ro/implicate/desertul-lui-alin-totorean

  2. Sorin spune:

    umpic cu intarziere…oare mai are nevoie, daca tineti contactul cu el?

    • Tedoo spune:

      Sorin, multumesc pentru intentie. Din cate stiu, situatia de moment a lui Alin este stabila, dar cancerul e cancer. Daca doresti sa donezi, o poti face fie pentru sanatatea lui Alin, fie pentru viitoarele lui expeditii. As prefera al doilea motiv. Multumesc.

Lasă un comentariu