Tedoo cu Brad Florescu

Cum arată noul meu Boeing 787 Dreamliner. Vrei și tu unul?

Cum să-ți personalizezi un Boeing 787 Dreamliner cu aplicația Design Your Own.

Boeing 787 Dreamliner personalizat Tedoo

Cu ocazia mult așteptatei (și amânatei) lansări a modelului Boeing 787 Dreamliner, constructorul din Seattle a născocit un joc pentru oameni mari, mai exact pentru acei oameni mari pasionați de avioane.

Design Your Own este o aplicație online cu care îți poți personaliza un Dreamliner după propriile gusturi în materie de livery. Nici Adrian Minune n-a văzut așa ceva.

Boeing 787 Dreamliner cu numele tău: neprețuit.

Aplicația îți oferă o paletă de pattern-uri și culori pe care le poți aplica modelului virtual. Poți să vopsești modelul în culorile naționale sau în cele ale echipei favorite. Și, firește, poți să scrii pe el ce vrei. Numele tău sau numele unui prieten căruia să-i trimiți avionul cadou. Sky is the limit. Ai și o opțiune de vizualizare 3D, ca să verifici dacă Dreamliner-ul tău arată bine de oriunde l-ar privi dușmanii.

Jucăria se bucură deja de o popularitate pe care nici cei de la Boeing nu au prevăzut-o. Dovadă că peste 6000 mii de livery-uri de 787 create deja de utilizatori au umplut serverul, care nu mai acceptă – momentan – să-ți salvezi designul. Dar poți să faci ca mine: dă print screen și paste într-un soft de editare foto.

Boeing 787 Dreamliner

Unul dintre cele peste 6000 de modele Boeing 787 Dreamliner create de utilizatori.

De pe site-ul Design Your Own poți afla mai multe despre noua aeronavă Boeing 787 Dreamliner și despre companiile aeriene care o folosesc deja. Mulțumiri pentru pont lui Răzvan Militaru.

Comentarii - Un Comentariu

  1. Milarepa spune:

    Culmea, eu ma ocup de grafica 3D de mai bine de 10 ani insa pe avionul asta nu reusesc sa scriu nimic :)) nu gasesc font, in afara de pensula, culori, nori etc nu am gasit si posibilitatea de a scrie.

Lasă un comentariu