Tedoo cu Brad Florescu

Parteneriat strategic între BMW Group România şi Yacht Club România

BMW Black Sea International Regatta este singura competiţie de yachting offshore din Marea Neagră care se desfăşoară între două ţări (România şi Bulgaria) şi la care participă echipaje din România, Bulgaria, Ucraina şi Turcia. Juriul internaţional şi comitetul de cursă vor fi compuse din reprezentanţi ai României, Bulgariei, Ucrainei, Greciei şi Franţei.

Yacht Club Romania BMW 1simulare

BMW România a încheiat un parteneriat strategic cu Yacht Club Romania, principalul club de profil din ţara noastră, pentru organizarea celei de-a treia ediţii a Campionatului de Yachting Offshore al României.

Organizat pentru prima oară în 2009 de către Yacht Club România, Campionatul de Yachting Offshore al României este programat să înceapă pe 18 mai la Mangalia şi va cuprinde patru competiţii: BMW Black Sea International Regatta, Regatta Nautic Life Beneteau, Regatta Callatis şi finala campionatului, Regata BMW România. Toate etapele campionatului fac parte din Calendarul Oficial al ISAF (International Sailing Federation) 2011. Campionatul se va desfăşura în sistemul de rating IRC International, utilizat în cadrul celor mai importante competiţii de yachting offshore la nivel mondial.

BMW Black Sea International Regatta este singura competiţie de yachting offshore din Marea Neagră care se desfăşoară între două ţări (România şi Bulgaria) şi la care participă echipaje din România, Bulgaria, Ucraina şi Turcia. Juriul internaţional şi comitetul de cursă vor fi compuse din reprezentanţi ai României, Bulgariei, Ucrainei, Greciei şi Franţei. Serviciul de prognoză meteo dedicat va fi asigurat de către Weather Routing Inc. US, companie care oferă servicii meteo pentru cele mai importante competiţii de yachting la nivel mondial.

“Pentru noi parteneriatul cu BMW reprezintă un sprjin deosebit, sprijin care vine din partea unei mărci care promovează calitatea şi performanţa, inclusiv în cadrul competiţiilor de yachting offshore ca America’s Cup şi BMW Sailing Cup” spune Bogdan Alexandrescu, CEO Yacht Club România.

Parteneriatul strategic dintre BMW Group România şi Yacht Club România nu se limitează doar la teritoriul ţării noastre. În 2012 este programat, la iniţiativa YCR, primul Campionat de Yachting Offshore al Mării Negre – “Black Sea Offshore Yachting Championship”, în colaborare cu cluburile partenere din Bulgaria, Turcia, Ucraina şi Rusia.

Bogdan Alexandrescu consideră că “iniţiativa României de a realiza primul Campionat de Yachting Offshore al Mării Negre are acum un partener pe măsură – BMW Group România. Doi parteneri care împărtăşesc pe deplin aceleaşi valori pot să ducă mai departe pasiunea pentru performanţă şi de ce nu, să demonsteze că România poate promova aceste valori mai departe.”

BMW are o tradiţie bogată în implicarea în yachting. În 2010 echipajul BMW Oracle Racing a înregistrat prima victorie în cea mai prestigioasă cursă de yachting la nivel mondial, America’s Cup. BMW Sailing Cup este una din cele mai importante competiţii de sailing pentru amatori. Câştigătorii campionatelor naţionale BMW Sailing Cup din Germania, Italia, Portugalia şi Noua Zeelandă se întâlnesc în finala internaţionala, progarmată a se desfăşura în Europa anul acesta, după ce anul trecut a fost organizată în Noua Zeelandă.

“BMW a acceptat întotdeauna provocările – este motivul pentru care suntem astăzi pe primul loc în segmentul auto premiumşi pentru care îi sprijinim pe cei care pun pasiune în ceea ce fac. Sperăm că entuziasmul cu care Yacht Club România a abordat acest sport va beneficia de sprijinul potrivit din partea noastră şi că toţi participanţii la acest sport nobil vor fi alături de BMW şi Yacht Club România din pasiune pentru performanţă” a declarat Nina Bratfalean, Marketing Manager, BMW Group România.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] BMW Black Sea International Regatta [...]

Lasă un comentariu