Tedoo cu Brad Florescu

Ofertele săptămânii. Tarife bune pentru zboruri către Asia, Africa și America Centrală.

Tarife bune pentru Kuala Lumpur, Delhi, Nairobi, Hong Kong, Montego Bay și Punta Cana.

Pentru cei care nu urmăresc fluxul nostru de știri de pe Facebook, prezentăm mai jos ofertele pe care le-am găsit și publicat săptămâna aceasta.

Qatar Airways are tarife bune pentru plecări din București către: Kuala Lumpur – 694 EUR, Delhi – 610 EUR, Nairobi – 628 EUR. Perioada promoției este 15 – 31 mai. Călătoria trebuie să se desfășoare între 15 mai și 15 iunie. Mai multe detalii găsești pe site-ul Qatar Airways.

Tot la Qatar Airways am descoperit un tarif de 585 EUR pe destinația Hong Kong pentru anumite date din perioada august 2012 – ianuarie 2013. Trebuie să intri direct în sistemul de rezervări și să te joci un pic cu datele de plecare și retur.

Turkish Airlines are o ofertă bună pentru destinația Delhi – începând de la 562 EUR. Tariful este valabil pentru rezervări făcute până pe 31 mai. Călătoriile trebuie să aibă loc până pe 30 iunie. Află mai multe de pe site-ul companiei.

Pe site-ul Jetairfly este afișat un tarif de 299 EUR pentru destinațiile Montego Bay (Jamaica) și Punta Cana (Republica Dominicană). Orașul de plecare este Bruxelles, iar datele pentru care am găsit oferta sunt 23 mai plecare și 2 iunie retur.

Toate tarifele prezentate se referă la călătorii dus-întors și sunt valabile la momentul publicării articolului.

Mulțumiri lui Dragoș Grigore, autorul descoperirilor din acest articol.

Ca să primești ofertele imediat ce le publicăm, abonează-te la Tedoo pe Facebook și Twitter.

Sursă foto.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu