Tedoo cu Brad Florescu

Ofertele săptămânii. Tarife bune pentru Africa, Asia și America de Nord.

Oferte promoționale pentru zboruri către Hong Kong, Nairobi, Cairo, Beijing, Miami și Berlin.

hong-kong-lights-wallpapers_10145_1440x900

Pentru cei ce nu ne urmăresc fluxul de  nostru știri de pe pagina de Facebook, facem un scurt rezumat al ofertelor găsite și publicate astăzi.

Qatar Airways afișează pe site un tarif bun pe ruta București – Hong Kong: 586 EUR (TTI). Tariful este valabil pentru călătorii în perioada 22 martie – 31 decembrie. Pentru mai multe informații accesează site-ul Qatar Airways.

British Airways anunță 550 EUR (TTI) pentru destinația Nairobi, cu plecare din București. Perioada promoției este 20 martie – 10 aprilie. Călătoria trebuie să se desfășoare între 20 martie și 25 iunie. Mai multe detalii pe site-ul BA.

Alitalia are mai multe oferte cu plecare din București: Cairo de la 300 EUR, Beijing de la 666 EUR, Miami de la 683 EUR, New York de la 646 EUR. Detalii găsești pe site-ul companiei Alitalia.

Lufthansa promovează inaugurarea rutei București Berlin prin campania ”Be Local”. Dacă zbori cu Lufthansa după data de 3 iunie, pe baza talonului de îmbarcare vei primi discounturi pe servicii și produse ale partenerii companiei aeriene: centre comerciale, restaurante, spa-uri, spectacole și circuite turistice. Lista detaliată a ofertelor o găsești aici.

Toate tarifele prezentate se referă la călătorii dus-întors și erau valabile la momentul publicării articolului.

Ca să primești ofertele imediat ce le publicăm, abonează-te la Tedoo pe Facebook și Twitter.

Sursa foto.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu