Tedoo cu Brad Florescu

Ofertele săptămânii. Promoții pe Asia, Caraibe și America de Sud.

Cele mai bune oferte de săptămâna aceasta. Zboruri ieftine către Argentina, Ecuador, Republica Dominicană, Thailanda, Malaezia, China și Seychelles.

Chiang Mai Balloon Festival_DSC4150_2

Pentru cei care nu ne urmăresc pe Facebook și Twitter, fac aici un scurt rezumat al ofertelor pe care le-am găsit și publicat pe flux săptămâna aceasta. Mulțumiri lui Dragoș Grigore și Adrian Dre pentru ponturi.

Etihad Airways: oferte pe China, Thailanda, Malaezia, Filipine și Seychelles.

Compania națională a Emiratelor a lansat o campanie globală de sales, cu tarife surprinzător de bune Asia. Din păcate, Etihad nu zboară direct de la București (o face în code sharing cu alte companii), motiv pentru care nu există oferte cu plecare de pe Otopeni. În schimb, am găsit câteva super deal-uri din Milano (MXP) și Istanbul (IST), aeroporturi accesibile pentru români.

Din Milano: Mahe (Seychelles) – 611 EUR, Kuala Lumpur – 490 EUR, Beijing – 504 EUR, Phuket – 610 EUR, inclusiv taxe. Detalii pe site-ul Etihad Italia.

Din Istanbul: Manila – 522 EUR, Bangkok – 495 EUR, Shanghai – 398 EUR (!!!), Phuket – 625 EUR, taxe incluse. Detalii pe site-ul Etihad Turcia.

Tarifele sunt verificate de noi. Toate zborurile includ escale în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

JetAir: super-tarif pe Republica Dominicană

Subsidiara belgiană a TUI Travel afișează un tarif excelent pentru Punta Cana (Republica Dominicană), cu plecare din Bruxelles (BRU): 399 EUR, toate taxele incluse. Este un zbor direct.

Partea cea mai frumoasă e ca tariful respectiv e valabil și pentru luna martie (noi am făcut simulări pentru tur pe 12 și retur pe 23). Deci dacă ai chef de 10 zile de mare și soare, poți să dai o fugă până în Caraibe. Mai multe detalii găsești pe site-ul JetAir.

TAROM și BlueAir zboară direct de la București la BRU, Wizzair aterizează pe Charleroi (CRL).

Turkish Airlines: vestul zboară ieftin către est

O ofertă interesantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei din vestul țării. Turkish Airlines zboară Budapesta-Bangkok cu 507 EUR (taxe incluse). Noi am făcut simulări cu plecare pe final de aprilie și retur la jumătatea lui mai. Joacă-te și tu cu datele pe site-ul THY.

Cu KLM spre Argentina și Ecuador.

Olandezii oferă două tarife excelente pentru Buenos Aires – 599 EUR (TTI) și Quito – 549 EUR (TTI). Cu plecare din Madrid și escală în Amsterdam. Noi am făcut simulări pentru luna martie. Detalii găsești pe site-ul KLM Spania.

Până la Madrid poți zbura cu TAROM, Blue Air și Wizzair.

Ca să primești ofertele imediat ce le publicăm, abonează-te la Tedoo pe Facebook și Twitter.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu