Tedoo cu Brad Florescu

Oferte speciale Tarom pentru îndrăgostiţi

Între 1 şi 24 februarie, Tarom pune în vânzare bilete la preţuri promoţionale pentru îndrăgostiţi – 259 euro per cuplu (dus-întors, toate taxele incluse) către 22 de oraşe din Europa.

Tarom A310

Între 1 şi 24 februarie, Tarom pune în vânzare bilete la preţuri promoţionale pentru îndrăgostiţi – 259 euro per cuplu (dus-întors, toate taxele incluse) către 22 de oraşe din Europa.

Oferta este valabilă pentru zboruri între 10 februarie şi 10 martie cu şedere de minimum o noapte de sâmbătă şi maximum două săptămâni.

Sugestia noastră este să nu vă înghesuiţi la Paris, Madrid şi Roma pentru că nu veţi mai avea loc de atâţia iubăreţi veniţi să-şi celebreze dragostea. Puteţi încerca, de exemplu, Lyon, Valencia sau Riga – Tarom are zboruri directe în toate cele trei oraşe, iar noi ne-am uitat după hoteluri la fel de romantice precum oferta companiei aeriene. Iată ce am găsit:

Lyon – Hotel Domaine de la Colombiere

O clădire din 1820 transformată în boutique hotel, situată într-un parc imens de 4 hectare. Are 21 de camere, mobilate toate în stil clasic.

Master bedroom, de exemplu, are 30mp, baie deschisă (toaleta este separat), vedere către parc şi combină ingenios mobila secolului 19 cu cea din zilele noastre. Preţul pe noapte este de 99 euro.

Toate camerele au aer condiţionat, TV, wi-fi şi sunt antifonate astfel încât vorbele de dragoste pe care vi le spuneţi vor rămâne sigur numai între voi doi.

Valencia – Hospes Palau de la Mar

Când ajungeţi în faţa hotelului o să credeţi că v-am trimis să vizitaţi clădiri istorice. Imediat ce intraţi, însă, o să vi se taie respiraţia de la bunul gust cu care au reuşit să transforme edificiul din secolul 19 într-un hotel super modern. Totul e proaspăt, simplu, curat şi aerisit. Au 3 săli de spa şi tratamente, jacuzzi, sauna şi baie turcească.

În Dreamer Double Room o să vă bucuraţi de 36 mp, mobilă de design, pat dublu, aer condiţionat şi baie cu cadă. Totul de o eleganţă excepţională. Pentru patru nopţi (11-15 februarie) plătiţi 427,68 euro.

Riga – Grand Palace Hotel

Hotelul este înconjurat de clădiri din patrimoniul UNESCO, în zona veche a oraşului. Clădirea a fost dată în folosinţă prima oară în 1877 şi a fost mult timp sediul Băncii Centrale. Astăzi are pregătite pentru oaspeţi 56 de camere cu mobilier art deco, internet wireless, mini bar şi mic dejun în cameră (la cerere).

Puteţi şi aici să mergeţi la centrul de wellness şi să vă răsfăţaţi cu masaje. Sau puteţi lua o cină romantică în restaurantul hotelului, unde mâncarea vi se serveşte în acorduri de pian.

Standard room este 154 euro pe noapte, Deluxe 164 euro pe noapte.

Detalii despre oferta Tarom găsiţi aici.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu