Tedoo cu Brad Florescu

UPDATE: oferta TAROM se confirmă. 99 EUR spre Europa și Orientul Mijlociu.

Promoția TAROM din octombrie se repetă pentru ianuarie-martie. 99 EUR dus-întors pe mai multe destinații din Europa și Orientul Apropiat/Mijlociu.

Promo TAROM

După cum vă spuneam aici și pe wall, după Revelion încep să apară ofertele. TAROM reeditează promoția de super-succes “99 EUR” din octombrie. Compania națională anunță că, între 13 și 31 ianuarie vă puteți cumpăra bilete la prețul promoțional de 99 de EUR. Dus-întors, taxe, și bagaj de 23 kilograme bord incluse. Iată destinațiiledestinații:

Din București

Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta,  Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra , Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Tel Aviv, Viena.

Din Iași

Bologna, Londra, Roma, Torino

Din Cluj

Praga, Viena

Din Sibiu

Munchen

Oferta este valabilă pentru zboruri în perioada 20 ianuarie – 14 martie. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul TAROM, prin agențiile proprii TAROM și prin agențiile de ticketing acreditate. Tariful de 99 EUR se aplică zborurilor la clasa economică.

Atenție – ca să nu existe supărări – numărul de locuri la tariful promoțional este limitat (din experiență, probabil că sunt 5 locuri pe zbor)

Promoția intră în sistem pe 13 ianuarie. O să revenim cu un update la momentul respectiv.

UPDATE 13 ianuarie, 7 AM (ora României). Colegul Dragoș Grigore a stat până după miezul nopții ca să prindă momentul intrării promoției în sistem. Tarifele se confirmă. Mai mult, promoția funcționează și în sens invers, de pildă Viena-Cluj e tot 99 EUR. Vezi capturile în galeria de imagini a articolului (capturi făcute azi-noapte). Repet: locurile la tariful de 99 EUR sunt limitate. Dacă nu găsești încearcă și alte date. Dacă nici așa nu merge, dă-l naibii de Dubai, du-te la Paris. Drumuri bune!

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 5 Comentarii

 1. bogdan spune:

  Multumesc de pont!
  Si Czech Airlinea are oferte – Bucuresti – Praga la 96 de EUR.

 2. Andrei spune:

  Cautam pentru Dubai…deja au disparut! :)

 3. Ginel spune:

  Paris – Bucuresti in perioada menionata, pentru 2 adulti si 1 copil = 230 euro / loc

  • Tedoo spune:

   Oameni buni, asa cum am scris si subliniat inca de vineri, locurile la tariful de 99E sunt limitate. Tocmai de aceea am postat stirea vineri, ca sa puteti intra si cumpara imediat ce intra oferta in sistem. Imi pare rau pentru cei care au citit stirea mai tarziu.

 4. [...] au spart gheața acum 10 zile, Air France și KLM au deschis sezonul de promoții pe destinații îndepărtate, era [...]

Lasă un comentariu