Tedoo cu Brad Florescu

Noile date de contact ale Ambasadei României în Thailanda

Ambasada României la Bangkok s-a mutat într-un nou sediu. Fosta adresa (Soi Rajakhru, Phaholyotin Road) şi vechile numere de telefon nu mai sunt valabile.

Bangkok ThailandDSC06284_2

Ambasada României la Bangkok s-a mutat într-un nou sediu. Fosta adresa (Soi Rajakhru, Phaholyotin Road) şi vechile numere de telefon nu mai sunt valabile.

Contactată telefonic acum câteva minute, doamna Steluţa Arhire, însărcinat cu afaceri al Ambasadei, a confirmat că mutarea este aproape finalizată, dar că interconectările online cu România vor mai dura circa două săptămâni.

Inaugurarea oficială a noului sediu are loc astăzi. Iată noile date de contact:

Ambasada României în Regatul Thailandei, Bangkok (conform site-ului MAE, confirmat de doamna Arhire)

SIRINRAT Office Building No. 3388/41, Office 12 D, 12th Floor

RAMA IV Road, Khlong Tan Subdistrict

Khlong Toei District, Bangkok, postal code: 10110

Telefon:

+66 (0) 2 2402522 – secretariat

+66 (0) 2 2402521 – şef de misiune

+66 (0) 2 2402523 – secţie consulară

+66 (0) 2 2402522 - secţie consulară

Fax: +66  (0) 2 2402550

Dacă suni din străinătate, formează +66 224… Dacă suni din Thailanda, formează direct 0224…

E-mail: romembnk@ksc.th.com


De operaţiunile consulare se ocupă doamna Steluţa ARHIRE, însărcinat cu afaceri.
Momentan, România nu are ambasador în Thailanda.

Comentarii - 14 Comentarii

 1. Mihai spune:

  Cum poti sa spui ca nu avem ambasador in Thailanda?? Tu ce faci acolo…:)?

 2. am o simpla dar foarte complicata intrebare;domnii mei am intalnit pa internet o fata din thailanda,dupa 1 an si jumatate am hotarat sa ne vedem dar cum,nu stiu nimic despre legile acestei tari si nici despre ale-i mele,daca am vrea sa ne casatorim iar mai trebui viza de sedere in rom ?
  va rog din suflet explicatimi.

 3. Livius spune:

  Eu sunt total dezamagit….si de Tailanda și de serviciile ambasadei române.. Am un sejur de 21 zile dar nu pot sta mai mult 15+1 zile.apoi mi-ar trebui o prelungire de 7 zile cea ce ar trebui să mă ajute ambasada…. Dar mi.au spus ca ei nu acordă vize /prelungiri… Ma.u îndrumat spre site-uri de net.,ca acolo gasesc răspuns… Doar că internetul (wireless. Ul)e fals.. Semnal full dar nu funcționează… Noi nu o sa ne schimbam niciodată…. Acelasi stil de oameni, indiferenti reci, nepasatori…

  • Brad Florescu spune:

   @Livius: Ambasada României nu poate acorda prelungire de viză pentru Thailanda pentru că nu e o instituție a statului thailandez. Nici Ambasada SUA nu poate. În cazul tău, cea mai bună variantă este să-ți iei o viză de 30 de zile de la Ambasada Thailandei din București.

 4. Liviu Capatina spune:

  Sunt cetacean roman,momentan lucrez in England.Logodnica mea este thailandeza,luna viitore vrem sa efectuam casatoria in Thailand.Unde trebuie sa ma adresez pt eliberarea certificatului de celibat tinand cont ca nu avem consul in Bangkok?Eu am un certificate de celibat din Romania tradus si supralegalizat, acesta este valabil?Va Multumesc anticipat.

 5. liliana spune:

  buna ziua! am un frate in Thailanda de la care imi trebuie niste procuri! nici timpul si mai ales nici banii nu-i permit sa se duca in alta tara sa faca procurile! ce e de facut? (inafara de a astepta cine stie pana cand sa avem ambasador in Thailanda!). multumesc!

 6. Liviu spune:

  Buna ziua!Cine se ocupa de actele necesare casatoriei, ambasada sau consulatul? Cand o sa avem si noi ambasador in Thailand?Ce ar trebui sa fac pt a face actele de casatorie in Thailand, logodnica mea fiind thailandeza?Multumesc!

 7. Dragos Capitanu spune:

  Ma casatoresc in Regatul Thailandei, am toate actele imputernicite, legalizate, supralegalizate de catre toate institutiile abilitate, inclusive avizul Ambasadei Regatului Thailandei in Romania, la deplasarea mea cu viitoarea mea sotie in perioada 1 martie – 9 martie la Ambasada Romaniei in Regatul Thailandei, ne va preloa cineva sa ne consilieze cu actele si indrumatul catre institutiile thailandeze, ma rog trebuie o cooperare intre serviciile consulare ale ambasadei romaniei si autoritatile Thailandei.

Lasă un comentariu