Tedoo cu Brad Florescu

14 cazări EXAGERAT de romantice

14 februarie, 23 iunie sau 18 octombrie. Într-o zi o să vă vină rândul să vă sărbătoriţi dragostea. De la noi numai urări de bine, copii frumoşi şi o selecţie de 14 locuri exagerat de romantice în care aţi putea să evadaţi în doi.

Boulders Camp Namibia 6

14 februarie, 23 iunie sau 18 octombrie. Într-o zi o să vă vină rândul să vă sărbătoriţi dragostea. De la noi numai urări de bine, copii frumoşi şi o selecţie de 14 locuri exagerat de romantice în care aţi putea să evadaţi în doi.

1. Boulders Safari Camp, Namibia

Locaţia – Rezervaţia Namid Rand, Namibia
Gen – 4 corturi de lux, contruite după toate regulile eco-turismului la adăpostul unor stânci de granit, cu vedere 360 de grade peste deşertul din jur.
Cel mai romantic colţ – cele două căzi din baia deschisă, unde puteţi să vă relaxaţi la asfinţit urmărind cum se schimbă culorile peste munţii golaşi de vizavi.
Motive să vă părăsiţi cuibul – o plimbare prin rezervaţia care adăposteşte baza Boulders; deşi nu e una sălbatică, aveţi şanse să zăriţi leoparzi, gheparzi, vulpi, hiene sau şacali. Toate animalele au fost aduse de proprietari aici pentru a fi protejate şi aleargă nestingherite de dimineaţă până seara.

2. Vythiri Resort, India

Locaţia – Kerala, India
Gen – bungalow-uri şi cabane în mijlocul junglei, cu izvoare şi plante exotice de jur împrejur. Vă cântă păsările să adormiţi şi vă joacă maimuţele pe acoperiş ca să vă dea trezirea. Aveţi la dispoziţie toate facilităţile unei vieţi confortabile – dormitor, living, jacuzzi şi vedere la izvor sau micile cascade din pădure.
Cel mai romantic colţ – podul care vă conduce de la căsuţă la restaurant printre liane. Vă opriţi la mijloc, vă spuneţi jurămintele şi râul vă poartă dragostea mai departe.
Motive să vă părăsiţi cuibul –mergeţi împreună la spa sau pentru o vizită la plantaţiile de cafea de dincolo de junglă.

3. Chateau de Bagnol, Franta

Locaţie – valea Beaujolais, la 10km de Lyon, Franţa
Gen – castel autentic din epoca renascentistă, decadent de frumos restaurat, mobilat şi decorat. Frescele, mobila stil, marmura din secolul 17, draperiile de pluş, candelabrele de cristal şi vazele din argint ajută la întregirea poveştii în care ea este o prinţesă frumoasă şi el un prinţ curajos. Alegeţi Apartamentul ca să aveţi sală de mese şi să luaţi cina în atmosferă intimă.
Cel mai romantic colţ – gradina privată a castelului, în care numai voi puteşi intra. Voi şi luna.
Motive să vă părăsiţi cuibul – o degustare de vinuri în satul care se întinde dincolo de zidurile castelului sau o vizită la Lyon, capitala gastronomiei franceze.

4. Chiawa Camp, Zambia

Locaţie – printre tufe şi arbuşti, în Parcul Naţional Lower Zambezi, Zambia
Gen – căsuţe din lemn, în aer liber, cu terasă care dă spre râu ca să puteţi urmări animalele.
Cel mai romantic colţ – baia privată în aer liber unde numai şoaptele animalelor din depărtare vă concurează cuvintele de amor.
Motive să vă părăsiţi cuibul –un safari pe râu ca să vedeţi cum se iubesc rinocerii şi elefanţii.

5. Mihir Garh, India

Locaţie – în mijlocul pustiei, la 60km de Jodhpur, Rajasthan
Gen – o fortareaţă pe nume “Fort of the Sun” cu nouă apartamente în care luxul dictează totul. Perdelele şi pernele colorate sunt combinate cu mici decoraţiuni aurite. La parter aveţi apartamentele Alishaan, cu jacuzzi şi grădină privată. La primul etaj suitele se numesc Shaandar şi nu mai au gradină, ci o imensă terasă.
Cel mai romantic colţ – deşertul din jurul fortului, unde vă ţineţi în braţe şi număraţi stelele.
De ce să părăsiţi cuibul – ca să călăriţi prin deşert.

6. Blue Lagoon Resort, Tonga

Locaţie – Foiata Island, Vava’u Islands, Tonga
Gen – 8 fale (bungalow-uri) pe plajă. Căsuţele sunt simple şi decorate cu mult gust, colorate cât să vă facă să zâmbiţi în fiecare clipă şi să vă mulţumiţi pentru dragostea pe care o daţi şi o primiţi.
Cel mai romantic colţ – plaja albă care începe chiar lângă ultima treaptă a căsuţei sau la maxim 10m distanţă.
Motive să vă părăsiţi cuibul – magazinul de perle, plaja, apa, soarele, peştii şi Feleti.

7. Wollumbin Palms, Australia

Locaţie – faţă în faţă cu vărful Warning (în limba aborigenilor Wollumbin), în sudul Australiei
Gen – 3 căsuţe de poveste, una mai drăgălaţă ca cealaltă: Air, Water şi Earth. Earth e cunoscută ca “Luxury hobbit style lodge” pentru că este ascunsă sub o movilă de pământ, mascată de plante şi înăuntru aranjată ca după regulile omuleţilor din Lord of the Rings – pereţi neregulaţi, mobilier lucrat manual. Aveţi duş cu apă caldă în faţa casei, vedere la muntele Warning din pat şi de pe terasă, spa privat şi şemineu. În fiecare dimineaţă vi se aduce pâine caldă pentru micul dejun.
Cel mai romantic colţ – acoperişul care funcţionează ca o terasă, perfect pentru a urmări cum primele raze de soare ating muntele din faţa voastră.
De ce să vă părăsiţi cuibul – să luaţi kayakul şi să plecaţi pe râu în jos până găsiţi un loc pentru picnic romantic la poalele muntelui.

1 2 Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 2 Comentarii

  1. eunice spune:

    pe mine, cand vad falsa sinonimie locatie=loc, deja nu ma mai intereseaza articolul. mai cititi dex-ul.

  2. admin spune:

    eunice, din moment ce-ai ajuns sa comentezi inseamna ca ai dat click. asta una. a doua, presupunerea ca locatie e sinonim pentru loc iti apartine. a treia: cred ca ai citit DEX-ul intre volumul 1 si volumul 2 din trilogia “Shogun”.

Lasă un comentariu