Tedoo cu Brad Florescu

Habemus TAP! Promoție pe Brazilia și Africa: 589 EUR, din București.

Rio de Janeiro și Sao Paolo, 589 EUR. Insulele Capului Verde: 589 EUR. Maputo (Mozambic) 690 EUR. Ve-ri-fi-ca-te.

TAP Portugal avion

Joi, 14 martie, 06.30 (ora României). La ceasul la care conclavul cardinalilor consfințea, la Vatican, urcarea pe tronul papal a argentinianului Jorge Mario Bergoglio – Francisc I – soborul oamenilor de marketing de la TAP Portugal pritocea o sfântă ofertă pentru călătorii din România. Promoția e cât se poate de proaspătă – scoate fum alb, ca să continuu paralela – și sunt preafericit să ți-o prezint, în premieră.

Toate tarifele de mai jos sunt pentru zboruri dus-întors cu plecare din București, includ taxe și au fost verificate cu mânuțele-astea două.

Rio de Janeiro și Sao Paolo, 589 EUR.

Pentru cine vrea să calce pe urmele Lianei Oprea, să bată Copacabana și Amazonul, TAP vin cu cea mai bună ofertă a momentului pe Brazilia: 589 EUR pentru Rio de Janeiro și Sao Paolo.

Pentru încă 60 de EUR, compania portugheză te zboară spre alte destinații braziliene: Recife, Salvador da Bahia, Belo Horizonte, Porto Alegre, Natal, Brasilia City. Zău, oferta asta ar trebui supranumită “Pe Urmele Lianei”.

Insulele Capului Verde, 589 EUR.

În 2012, patria Cesariei Evora a găzduit pentru prima oară mai mulți vizitatori decât propria populație (537,000 versus 500,000). Plajele superbe și caracterul prietenos al localnicilor recomandă Cabo Verde ca pe una dintre cele mai interesante destinații din vestul Africii.

De la București, TAP îți oferă două variante de zbor: către Sal (SID) sau către Sao Vicente (VXE). Ambele cotate și verificate la 589 EUR.

Mozambic, 690 EUR.

Către Mozambic este foarte greu să găsești un tarif cu față umană, mai ales din România. Doar două companii aeriene leagă Maputo de țări dinafara Africii: Qatar Airways (via Doha) , care taxează undeva pe la o mie de euro și TAP Portugal, care zboară către Lisabona atât sub cod propriu cât și ca partener de code share pentru LAM Mozambique Airlines.

În aceste condiții, tariful de 690 EUR pe relația OTP-MPM (cu escală în Lisabona) este de-a dreptul miraculos. Și chiar dacă Mozambicul nu este destinația ideală pentru următoarea ta vacanță, poți folosi promoția ca să ajungi ieftin în Africa de Sud. Fie adăugând un zbor regional, fie traversând granița pe uscat (Parcul Național Kruger începe la 200 de kilometri nord de Maputo).

Date de zbor.

Promoția flash începe azi, 14 martie și se încheie pe 19 martie.

Perioadele de zbor sunt: 28 martie-31 mai și 15 septembrie – 30 noiembrie. Nu există date black-out.

Întreruperea zborului, pentru a petrece câteva zile în Lisabona, se poate face contra unei suprataxe de 50 EUR.

Eu am verificat tarifele pentru luna aprilie și, pe anumite date, se confirmă. Vezi capturile în galeria de imagini a articolului. Dacă găsești și alte date, fii bun și lasă un comentariu. Că dacă noi între noi nu ne ajutăm, apăi cine? Papa de la Roma?

Toate tarifele prezentate erau valabile la momentul redactării acestui articol.

Site-ul TAP Portugal.  Sursa imagine. 

Comentarii - 5 Comentarii

 1. ana spune:

  Am verificat pentru luna mai un zbor din Bucuresti spre Rio pentru ca trebuie sa ajung acolo. Pretul de 500si ceva de euro este numai pentru dus, nu dus-intors. Pretul este exprimat in Euro. Total este in jur de 1000euro. In conditiile in care eu am platit 1200 dolari pentru un bilet in mai de la o companie care nu are oferta acum mai putin de 1 saptamana, nu mi se pare ca m-ar ajuta oferta companiei aeriene portugheze cu nimic. Imi scapa ceva?

  • Tedoo spune:

   @Ana: dupa cum vezi si in capturile atasate articolului, tariful de 589 EUR se refera la zboruri dus-intors, dar nu se aplica pe toate datele calendaristice.

 2. ana spune:

  unde imi este comentariul?

 3. Sorin spune:

  @ana…:) eram sigur ca cineva va zice ca nu exista oferta.Normal ca nu exista atunci cand vrem noi, adica pe o data anume. Zbori cand vor companiile aeriene. Asta nu e un lucru rau daca suntem flexibili. :) Deja cand ai vzt oferta iti parea rau ca ai platit mai mult nu? :))) Dupa care te ai linistit cand ai vzt 500 eur doar dus :). Mi ai facut ziua. Merci :)

 4. [...] braziliene: Recife, Salvador da Bahia, Belo Horizonte, Porto Alegre, Natal, Brasilia City. (via Tedoo) O ofertă de [...]

Lasă un comentariu