Tedoo cu Brad Florescu

Dream Job în Namibia. Animale drăguțe, căutam Marketing Manager.

- După ce te uiți, dragă? – După un om de marketing.

166x4ed28f41a484

Dacă ai obosit să vinzi detergenți, credite bancare, asigurări sau candidați la primărie și vrei să-ți pui cunoștințele de marketing pentru o cauză nobilă, să lucrezi alături de oameni tineri, gheparzi, suricate și zebre, acesta este un dream job și nimic mai puțin.

Informațiile de mai jos sunt obținute chiar de la reprezentanții angajatorului, deci poți avea încredere 99% că sunt reale. Restul de 1% e discountul de Africa :-)

Pe foarte scurt, Fundația N/a’an Ku Se caută Marketing Manager pentru operațiunile sale din Namibia. Fundația este implicată în activități de conservare a faunei și de ajutorare a comunităților locale. Deși înființată abia acum 5 ani, N/a’an Ku Se și-a căpătat deja notorietatea internațională după vizita cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie și după un reportaj pe care NBC l-a filmat aici. Pe lângă activitatea de conservare, fundația mai operează și un safari lodge de lux. Că doar nu crezi că Brangelina au dormit la cort.

Cerințe

- Minimum 2 ani de experiență în marketing.
- Fluență în limba engleză (scris și vorbit)
- Abilități de copywriting (pentru redactarea materialelor de presă și a textelor de pe website); cunoștințe minime de design, editare foto și online publishing.
- Experiența în charity work sau turism este un plus.

Ce se oferă

- Salariu pornind de la 5000 NAD (460 EUR), negociabil funcție de experiență. Vezi aici o estimare a costului vieții în Namibia.
- Cazare și trei mese pe zi.
- Viză și permis de muncă.
- Contract pe minimum un an.

Cum aplici

Trimite CV și cover letter pe adresa info@naankuse.com, în atenția domnișoarei Deborah Binder. Mai multe informații despre angajator poți găsi pe site-ul N/a’an Ku Se Foundation.

Deadline

Organizația caută să ocupe postul în luna ianuarie, deci cu cât aplici mai repede, cu atât mai bine. Hint din interior: se pare că până acum s-au înscris foarte puțini doritori. Deh, doar românii au Tedoo. Succes!

Comentarii - 3 Comentarii

 1. Stan spune:

  Pentru cei care nu stiu, Namibia este doar geografic in Africa. Fosta colonie germana, are o stabilitate politica de invidiat, este una dintre cele 3-4 democratii reale ale Africii si un PIB de peste 7000 USD/locuitor.
  Good luck!

 2. andrei spune:

  Median Monthly Disposable Salary (After Tax) 1,500.00 $ pe site-ul publicat de tine in articol. deci 460 euro cat se ofera e cam putin. ok, inteleg ca masa si cazarea e gratis, dar totusi…

 3. Alexandra spune:

  eu le-am scris, conform indicatiilor de mai sus, insa nu am primit niciun raspuns :(

Lasă un comentariu