Tedoo cu Brad Florescu

Nu mai suntem singuri

Cătălin şi Adina au lucrat în presă până de curând, şi-au dat demisia şi şi-au oferit 3 luni sabatice în Thailanda.

Cătălin, Adina şi Vladimir au debarcat astăzi pe insula Koh Pha Ngan. Doi tineri şi bebele lor de 9 luni. Au lucrat în presă până de curând, şi-au dat demisia şi şi-au oferit 3 luni sabatice în Thailanda. Vor să-l vadă pe Vladimir făcând primii paşi pe nisip, unde zic ei că e mai uşor – dacă pică nu-l doare nimic şi nu-şi pierde curajul de a mai încerca până reuşeşte.

I-am întâmpinat în port, i-am dus la căsuţa pe care le-am închiriat-o în prealabil, l-am ajutat pe Cătălin să închirieze motoretă, le-am povestit prin ce cotloane pot mânca şi de unde îşi pot cumpăra diverse lucruri. A durat totul vreo trei ore şi nu pot spune că am zărit vreo umbră de îndoială sau de teamă. Nu au spatele asigurat de nicio moştenire sau afacere care merge singură în România şi totuşi au putut să facă asta.

Aştept prima zi cu soare să îl fotografiez pe micuţ mergând pe plajă, spre apa pe care deja o iubeşte.

Comentarii - 7 Comentarii

 1. Bravo lor! Deci se poate!

  Tare sunt insa curios cu ce sunt “inarmati”, ca al meu a implinit azi fix 10 luni si deja a adunat o colectie impresionanta de gadget-uri: de la sterilizator, premergator, carucior, ham pana la farfurioare, biberoane si suzete.

  Jucariile nu le mai pun la socoteala, ca acolo e simplu: ii dai o nuca de cocos sau il pui sa urmareasca un crab si ai rezolvat. 😉

  • Stiu sigur ca au carucior pentru ca l-am adus eu cu salengul de la port. In rest nu am observat mare lucru, o cana, o lingurita. Cu gadgeturile ai mare dreptate, Vladimir a vazut ca am aruncat de la ei de pe terasa un gandac mort si s-a incruntat la mine – probabil ca lui i se parea numai bun de joaca :-).

 2. Rusty says:

  Facem prinsoare ca dupa 3 luni vor ma sta inca 3 ?
  🙂

 3. Oana says:

  stii cumva ce vaccinuri i-au facut bebelului?? cele specifice zonei, nu cele obligatorii de pe acasa..

 4. Cosmin says:

  La anul ma tenteaza foarte tare sa ajungem si noi, cel putin pentru un concediu.
  Poti sa imi zici pe mail sau un link de unde sa imi pot face niste planuri (bilete de avion, cazari, etc).
  Consider ca e modul cel mai bun de a cheltui banii, daca planifici din timp. De ex. anul asta plecam in Africa (Kenya-Tanzania-Zanzibar) pe cont propriu, 2 saptamani, putin peste 1500 euro.
  Multumesc
  mconceptcraiova@gmail.com

 5. Brăduț "Brad" Florescu says:

  Salut, Cosmin

  Avioane cauta pe Kayak.com pentru cursele lungi. Pentru cele locale, incearca Air Asia si Nok Air. Cat despre atractii, poti intra la noi in sectiunea “Thailander” in care am acoperit cam tot ce e interesant in sud sau pe site-ul Autoritatii de Turism a Thailandei (www.tourismthailand.org).
  Drumuri bune in Kenya si Tanzania.

Lasă un comentariu