Tedoo cu Brad Florescu

Cum să-ţi faci prieteni în aeroport folosind Twitter

Boarding e o aplicaţie simpatică, utilă şi uşor de folosit dacă ai un cont de Twitter. Jucăria îşi propune să pună în legătură pasagerii singuratici care aşteaptă îmbarcarea.

1 Backpacker girl

Eşti singur într-un aeroport străin, la mii de kilometri de casă, şi nu găseşti altceva de făcut decât să-ţi numeri a nu şti câta oară degetele de la picioare? Înseamnă că n-ai auzit de Boarding.

Boarding e o aplicaţie simpatică, utilă şi uşor de folosit dacă ai un cont de Twitter. Jucăria îi pune în contact pe călătorii singuratici care aşteaptă îmbarcarea.

Cum funcţionează: când ai ajuns în aeroport, postează un twit cu conţinutul #boarding urmat de codul aeroportului. “#boarding OTP” pentru Bucureşti Otopeni, de exemplu. Aplicaţia îţi trimite imediat lista celorlalţi pasageri care s-au “anunţat” în respectivul aeroport. Dai un private message unuia dintre ei şi vă vedeţi undeva la o cafea lângă poarta 3. As simple as this.

Boarding e integrat şi cu Google Maps, poţi să te uiţi cine pe unde e în fiecare moment. De pildă, în România nu pare să fie nimeni. Îndrăzneşte, îndrăzneşte.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 4 Comentarii

 1. vanatorul spune:

  ce-i drept,poti sa intri in vorba cu cineva din stanga sau dreapta ta, daca gasesti ceva interesant la personaj. amuzanta aplicatie,insa de ce e necesar sa intri pe un mediu online, sa accesezi o aplicatie ca sa descoperi probabil ca persoana pe care ai gasit-o prin virtual..poate fi la doi pasi in real :)). even more simple. dar din nou, amuzant :)

 2. Alina spune:

  Da, dar te poţi pomeni că te întâlneşti cu o persoană pe care o ştii şi nu ştii că e acolo! Vai, asta o să devină aplicaţia mea favorită. Dacă mai e cineva care o foloseşte în acelaşi aeroport ai şi un punct de start bun pentru conversaţie. Merci de tip! ;)

 3. Mihai spune:

  Super … si multumesc de share…am sa testez cat de curand!

  Apropo, sugestiva rau “poza” de la articol …. :) …deh, la asa aplicatie…

 4. [...] de pe: tedoo.ro) Altele:Ce faci duminica? Iesim la o plimbarica? Me muero, me muero Puccini si Tulai!ro va ureaza [...]

Lasă un comentariu