Tedoo cu Brad Florescu

Travellr.com. Răspunsuri la toate întrebările călătorilor.

Ai întrebări sau dileme legate de viitoarea ta călătorie? Întreabă gratis un expert.

PhilippinesDSC_0203_3

Orice călătorie începe cu o întrebare. Ți-o adresezi în gând și începi să cauți răspunsuri. Când nu mai poți de unul singur, întrebi un prieten. Sau doi. Sau cât mai mulți pentru a-ți spori șansele unui răspuns de calitate.

travellr.com – Smart Travel Answers este o comunitate online în care călătorii și localnicii fac schimb de informații sub formă de întrebări și răspunsuri. Oricine are o dilemă sau vrea să afle ceva despre o anumită destinație pune întrebarea. Cei care locuiesc sau au călătorit în zonă sar cu răspunsul. Un fel de ask.com specializat pe călătorii.

Sistemul direcționează întrebarea spre membrii care locuiesc în zona menționată de tine sau care au călătorit deja acolo. Site-ul are 36.000 de utilizatori înregistrați, reprezentând 129 de țări. Unii, mai puțini activi, se rezumă la a pune câte o întrebare. Alții, foarte implicați, care au dat până acum peste 700 de răspunsuri la dilemele confraților. Cel mai activ contributor pe destinația România este o americancă, Rhonda Rice. Culmea.

Site-ul este util și în cazul în care nu ai o întrebare specifică. Poți folosi câmpul de search pentru a găsi toate întrebările și răspunsurile legate de subiectul de interes. Sau poți accesa o destinație anume și răsfoi arhiva dedicată acesteia. În funcție de popularitatea destinației, distanța dintre răspuns și întrebare poate varia de la 10 minute la peste o lună.

Travellr poate fi accesat de pe iPad/iPhone prin aplicația Ask A Nomad, cu descărcare gratuită din Apple Store.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu