Tedoo cu Brad Florescu

Omoară plicitiseala. 8 activități de ocupat timpul în aeroport.

Află cu ce poți să-ți omori timpul când ești în tranzit pe aeroport.

1. Fă yoga – din ianuarie 2012 pe Aeroportul Internațional San Francisco funcționează o sală de yoga (Terminalul 2, după controlul de securitate).

(sursă foto)

2. Bate-i măr pe toți necunoscuții la jocurile PlayStation – găsești console pe Charles de Gaulle, Paris (Terminalul 1 și 2), Aeroportul Internațional Hong Kong, Changi Singapore.

(sursă foto)

3. Relaxează-te pe o băncuță în parc – în interiorul aeroportului Schiphol din Amsterdam există din mai 2011 un parc cu verdeață, lalele și mese de picnic. Parcul se află în zona Departures pentru zona Schengen, după controlul de securitate. Accesul este gratuit.

(sursă foto)

4. Vezi un film Hong Kong International Airport găzduiește cel mai mare Movie Theatre 4D din Asia (etajul 6). Și pe Changi, Singapore ai mai multe săli de cinema – verifică etajul 3 al aeroportului (Terminalul 1 lângă food court; Terminalul 2 lângă Sunflower Garden, Terminalul 3 în apropierea lounge-ului Ambassador Transit).

(sursă foto)

1 2

Comentarii - 4 Comentarii

  1. Big Bule says:

    09. Cumpara nevestei un vibrator de la sex shopul din Aeroportul Munchen, sa nu iti duca dorul cand esti plecat.

    10. Bea cel mai tare fresh de fructe in Aeroportul Dubai (cel de guava este o nebunie, sau amestecul de brocolli cu ananas). Urmareste de la tejghea spectacolul tuturor raselor planetei, in tranzit pe-acolo.

  2. o femeie says:

    11. canta la pian. Gasii piane si in Londra, si in Bruxelles.

Lasă un comentariu