Tedoo cu Brad Florescu

Concurs pentru instagrameri. Fă-mi Dor de România și Samsung te premiază cu un Galaxy K Zoom.

Fă-mi Dor de România și poți câștiga un camera-phone Samsung Galaxy K Zoom de ultimă generație.

INstagrame

Stimat coleg de Instagram – actual sau viitor – , iată că mica noastră petrecere online din ultimele săptămâni a atras atenția unui brand major de tehnologie mobilă. Samsung România ne-a urmărit și ne lansează o provocare. Și mie și ție.

Dor de România.

Samsung s-au gândit că cel mai potrivit cadou pentru un român plecat pe coclauri ar fi o porție zdravănă de Dor de România. Cu D mare. Adică un învârtit de cuțit în rană, că Dor îmi e de când am plecat.

Pentru a-mi face Dor Samsung provoacă toți utilizatorii români de Instagram să posteze imagini din România. Peisaje, oameni, căprioare, pârși, bucate alese, tradiții, orice poate să trezească sau să întețească Dorul.

E o poveste cu happy end pentru că la capătul tunelului se află un premiu dedicat pasionaților de fotografie în regim de mobilitate: noul camera phone Galaxy K Zoom, pe care am avut deja plăcerea să îl folosesc în ultimele zile cu rezultate ca cel de mai sus.

Iată etapele desfășurării concursului:

- Între 13 august și 28 august (inclusiv) postează pe contul tău de Instagram o imagine cu tema Dor de România, care să includă hashtag-urile #dorderomania și #tedooro. Atenție, trebuie amândouă, altfel fotografia nu intră în concurs.
- Aplicația Dor de România, realizată special pentru acest concurs, va extrage toate imaginile înscrise și le va posta pe pagina de Facebook Samsung Mobile România.
- Până pe 29 august fotografiile înscrise vor putea fi votate în aplicația de Facebook. La finalul acestui termen aplicația va genera un short list al celor mai votate 300 de imagini.
- Pe 1 și 2 septembrie iau personal la ochi cele 300 de fotografii și acord fiecăreia un punctaj de la 1 la 10 după algoritmul “1 = nu-mi face deloc dor de România”… “10 = îmi face dor groaznic de România, acum îmi vine să mă urc pe motoretă și să vin.”
- Imaginile notate de mine cel mai bine vor fi departajate – în caz de scor egal – pe baza numărului de voturi obținute în faza anterioară.
- Câștigătorul va fi contactat pe 3 septembrie, iar numele său va fi făcut public spre aplauzele tuturor îndată ce s-au întrunit condițiile de validare.

Tot regulamentul este disponibil pe pagina concursului.

De-a lungul derulării competiției voi continua să postez săptămânal (sper să am net cândva) o selecție personală a instagramelor cu hashtag-urile #tedooro și #dorderomania. Această selecție nu va avea valoare de vot în procesul de jurizare.

Dacă vrei să participi la selecția săptămânală, nu și la concurs, sau dacă imaginile pe care le postezi nu au legătură cu tema Dor de România poți pune doar hashtag-ul #tedooro.

Câteva cuvinte despre premiu.

Samsung Galaxy K Zoom este cel mai nou model din seria de camera phones lansate de Samsung odată cu Galaxy Zoom (despre care am scris pe larg aici). Telefonul are incorporate o cameră de 20,7 megapixeli cu senzor de 1/2,3” și un obiectiv Samsung cu zoom optic x10. Valoarea unui astfel de device este de 2.350 RON.

Kzoom-1

Mult succes!

Instagramele săptămânii.

Concurs, concurs, dar să nu uităm de instagramele săptămânii. Selecția și comentariile aparțin Elenei, că eu sunt iar pe niște coclauri cu internet papuaș, de unde îmi ia 5 minute să deschid o imagine. Lista de mai jos nu reprezintă un clasament.

Viorel Nedelcu (Mi-ai făcut dor să revăd Le Grand Bleu)

Gabi (nu te-am ales pentru că ești târgoviștean de-al meu, să știi)

Mihail Onaca (suspectez că ești un romantic)

Ana Matei (trebuie să ții secret locul)

Andrada Gheorghiu (ai ceva povești în portofoliu)

Cioby Snow (ai făcut curat după, sper)

b.ll.u.e (re-re-recidivezi)

Alida Romedea (dacă aș avea și eu munți ca ăștia…)

Adina Dumitru (unde, unde?)

Arua Petrașcu (frumoase dimineți ai, dar nici cu pisicile nu mi-e rușine)

Alex Ion (nu mai zic nimic)

Comanu Florin (postezi rar, dar și când o faci…)

Luz Vega (sigur, sigur erau zece mii?)

Medamira Hirja (ai mers până la capăt?)

Imaginea de copertă a articolului reprezintă o parte din portofoliul lui Alex Ion.

Te aștept cu imagini noi pe hashtag-urile #dorderomania și #tedooro. Pe mine mă găsești acileșica.

Comentarii - 7 Comentarii

  1. eBogdan spune:

    Super faina ideea! I’m in! :D

  2. Diana spune:

    Nu mi se par deloc corecte regulile astea cu votul public, pe care care le vad la tot mai multe concursuri. Adica daca e unul mai ghinionist care afla si se inscrie abia spre sfarsit, mai are doar cateva zile (sau poate doar una) la dispozitie in care sa fie votat, fata de aia care s-au inscris la inceput. Cred ca normal ar fi sa existe o perioada de votare dupa incheierea concursului, valabila pentru toata lumea.

  3. […] cei care nu ştiţi despre ce e vorba, vă invit să accesaţi acest link pentru a descoperi ce cadou puteţi primi pentru o fotografie care să scoată o lacrimă din ochii […]

  4. […] Concurs pentru instagrameri. Fă-mi Dor de România și Samsung te premiază cu un Galaxy K Zoom. […]

  5. […] Concurs pentru instagrameri. Fa-mi Dor de Romania (#dorderomania) si Samsung te premiaza cu un Galaxy K Zoom […]

  6. […] Concurs pentru instagrameri. Fă-mi Dor de România și Samsung te premiază cu un Galaxy K Zoom. […]

Lasă un comentariu