Tedoo cu Brad Florescu

Concurs KLM: Cum să câștigi un week-end de cinci stele la Amsterdam.

KLM România pune la bătaie un week-end de lux la Amsterdam. Ca să-l câștigi trebuie doar să fii iute de picior pe Google Street View.

Marriott Rennaisance Hotel Amsterdam

Bucureşti, 22 mai 2013. KLM Romania sărbătoreşte “Amsterdam 2013″, cel mai important eveniment al anului în Olanda. Cu această ocazie, compania aeriană îşi invită toţi fanii din reţeaua Facebook să participe la un concurs în cadrul căruia pot câştiga un weekend în doi la Amsterdam 2013.

Fanii sunt invitaţi să descopere atracţiile turistice din Amsterdam prin intermediul aplicaţiei „Explore Amsterdam”, aplicație bazată pe tehnologia Google Street View şi să câștige premiul pus în jos.

Premiul include:

- Două bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti-Amsterdam şi retur, cu toate taxele incluse.
- Două nopţi de cazare la Marriott Renaissance Amsterdam
- Două bilete de intrare la Muzeul Hermitage.

Pentru a participa la concurs utilizatorii trebuie să acceseze aplicaţia “Explore Amsterdam” disponibilă pe pagina de Facebook a KLM Romania şi să descopere cel puţin trei dintre cele cele atracţii ale Amsterdamului incluse în aplicaţie. La fiecare locație găsită concurentii trebuie da check-in pentru a-și inregistra timpul si scorul. Punctajul final se calculează în funcţie de timpul mediu necesar de găsire a celor trei locaţii.

Utilizatorii au posibilitatea de a se juca de un număr nelimitat de ori. Doar cele mai bune trei rezultate contează. Premiul va fi câștigat de jucătorul care acumulează cel mai mare punctaj. Concursul se desfaşoară în perioada 21 mai – 23 iunie 2013, iar călătoria se va efectua până pe 31 august 2013.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 3 Comentarii

  1. 1nu spune:

    Cine v-a trimis link-ul catre aplicatie l-a trimis pe cel catre pagina de development, cel corect este https://www.facebook.com/klm.ro?id=247050610171&sk=app_289633454501875

  2. [...] PARTICIPA LA CONCURS! .nrelate_related .nr_sponsored{ left:0px !important; } [...]

Lasă un comentariu