Tedoo cu Brad Florescu

Chiang Mai: o după-amiază de wellness în cartier.

Cât te costă un tuns, o oră de masaj şi o şedinţă de acupunctură în Chiang Mai, Thailanda.

Chiang Mai 2011-04-24 11-01-07 - _DSC0320_2

Ora 15: Cabinetul doctorului Wang, chinezul recomandat de Adi contra durerilor de stomac. Şedinţă de acupunctură, o oră, 12 euro. Nu mă mai doare nimic.

Ora 16.30. Frizeria de lângă piaţă, că mi-a crescut ciuful. Şamponat, masaj la scalp, tunsul de rigoare, uscat. Am noroc să nimeresc la acelaşi stilist de data trecută. Un băiat foarte frumoasă, dacă înţelegi ce vreau să spun. Dar cu mult talent. 4 euro, bacşiş-inclusive.

Ora 17.00: Salonul de masaj de lângă piaţă. Cameră privată, muzică în surdină, lumină difuză şi o maseuză gingaşă ca floarea de lotus. Thai Massage ca la manual, happy ending abia la casa de marcat: 4 euro cu tot.

Cum se duc banii ăştia, ceva de speriat.

Comentarii - 18 Comentarii

 1. Anto spune:

  Care e cea mai buna perioada a anului pentru o vizita prelungita la Chiang Mai? Mai spre 2012:)

  • Tedoo spune:

   Anto: Octombrie – Februarie (inclusiv), adica intre sezonul ploios si cel uscat (si fierbinte). Noi facem o tura cu cititorii Tedoo in noiembrie-decembrie. Daca vrei sa vii cu noi, lasa-ne un mesaj in caseta de contact din josul paginii.

 2. lucia spune:

  Venim si noi in decembrie si sper sa ne cunoastem

 3. Doina Anghel spune:

  Imi poti oferi si mie mai multe detalii despre tura cu cititorii Tedoo?

 4. Ruxandra spune:

  Brad, daca ai avea o familie cu 2 copii, v-ati pune viata ‘on-hold’ si ati pleca toti pt un an in Thailanda? Asta, bazat pe experienta acumulata de tine acolo si asa cum stii si tu Romania din ultimii ani

 5. Ruxandra spune:

  Atunci poti raspunde la intrebare dupa ce scoti ‘daca’

  • Tedoo spune:

   Dupa ce fac doi copii, scot “daca”-ul si raspund la intrebare.
   Nu stiu, Ruxandra, depinde mult de voi, de stadiul in care ati ajuns, de cat de uniti sunteti si de ce vreti de la viata.

 6. Ruxandra spune:

  Multumesc, Brad. Fair enough, cum spune englezul. Insa intrebarea adresata tie este pur obiectiva: este Thailanda suficient de sigura pt o familie cu copii? Adica, nu iti da nimeni in cap, nu te talhareste nimeni, nu te trezesti cu hoti in casa, nu sare nimeni sa te bata doar ca are chef de cearta? Si daca te imbolnavesti, ai cadre medicale (sau cum se numesc acolo) competente?

 7. Gabriela spune:

  Buna Bradut

  Ajungem si noi in Chiang Mai in 26 noiembrie. Mi-ar face placere sa ne intalnim. Suntem un grup de 6 persoane dar stam doar 2 nopti in Chiang Mai.

 8. bogdan spune:

  salut, ma gindesc sa fac o pauza de vre-o luna, o luna si jumatate in Thailanda, mi-ar prinde bine o mina de ajutor. Ma gindesc sa stau o saptamina sa fac nimic si in restul timpului sa ma invirt, sa vad/fac chestii.

  multam.

  bogdan.

  • Tedoo spune:

   Buna, Bogdan,
   In sectiunea Thailander a site-ului gasesti informatii despre ce am descoperit in Chiang Mai si provinciile cu care se invecineaza (Chiang Rai, Lampang, Mae Hong Son). Daca ai nevoie de detalii, da-ne un mail folosinf formularul din partea de jos a site-ului.
   Cu drag,
   Elena

 9. Gabriela spune:

  Buna Elena,
  E in regula daca-ti las un mesaj aici, cand ajungem in Chiang Mai, in 26 noiembrie? In legatura cu sosirea noastra , suntem ingrijorati din cauza situatie inundatiilor catalogata aici, in Romania, ca “dezastru”. Ne puteti oferi cateva informatii actuale, daca mai sunt inundatii in Chiang Mai, daca exista riscuri de a contacta vreo boala? Citisem in Chiang Mai Mail ca au inceput sa curete noroiul si strazile .

 10. Gabriela spune:

  Multumesc pentru vestile imbucuratoare. Tinem legatura atunci pe mail. Calatorie frumoasa pentru tot grupul!

Lasă un comentariu