Tedoo cu Brad Florescu

Dayuse Hotels. M-am săturat de patul meu de-acasă.

Când ai nevoie de o cameră frumoasă de hotel peste zi.

Ai câteva ore la dispoziție între două zboruri, trebuie să te întâlnești cu cineva în condiții de maximă discreție sau cumva te-ai săturat de patul tău de-acasă (cearșafurile nu mai îți zâmbesc)? O cameră de hotel, închiriată pentru cele câteva ore este exact ce-ți trebuie. Iar acum o poți găsi pe Dayuse-Hotels.com.

Dayuse-Hotels are în baza de date exclusiv boutique hoteluri de 3-5 stele care oferă camere în timpul zilei, pe perioade scurte de 3 până la 7 ore. Avantaj pentru tine pentru că plătești un tarif cu până la 70% mai mic decât în cazul unei rezervări clasice ”pe noapte”. Avantaj și pentru hoteluri care reușesc în acest fel să crească gradul de ocupare.

Procesul de rezervare funcționează în mare parte ca în cazurile clasice. După ce ți-ai ales destinația, însă, factorul discreție intră în joc și nu e nevoie să îți dai datele de card. Lași un număr de telefon și o adresă de mail pentru a putea fi contactat pentru confirmare. Plata o faci direct la hotel.

Dayuse-Hotels acoperă Franța, Marea Britanie, Luxembourg și Belgia. În total, peste 200 de hoteluri cu camere de închiriat. Zi bună îți doresc.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu