Tedoo cu Brad Florescu

AirAsia X suspendă zborurile către Europa și India

AirAsia a anunțat în urmă cu 2 ore pe pagina sa oficială de Facebook suspendarea tuturor zborurilor subsidiarei AirAsia X către Europa (Londra și Paris) și India (Mumbai și Delhi). Motivele invocate sunt creșterea taxelor de aeroport și a prețului […]

_DSC4040_3

AirAsia a anunțat în urmă cu 2 ore pe pagina sa oficială de Facebook suspendarea tuturor zborurilor subsidiarei AirAsia X către Europa (Londra și Paris) și India (Mumbai și Delhi). Motivele invocate sunt creșterea taxelor de aeroport și a prețului combustibilului.

Ultimele date de zbor, cu plecare din Kuala Lumpur sunt:

  • 31 ianuarie 2012 către Mumbai.
  • 22 martie către Delhi.
  • Londra – 31 martie 2012.
  • Paris – 30 martie 2012.

Pentru călătorii care și-au rezervat bilete pentru o dată ulterioară celor de mai sus, AirAsia pune la dispoziție diverse opțiuni de recompensare: returnarea întregii sume plătite pentru bilete, redirecționarea către alte destinații de pe harta AirAsia X sau schimbarea companiei aeriene acolo unde acest lucru este posibil. Compania va informa în scris fiecare client de variantele alternative pe care le are la dispoziție.

Compania mai menționează în anunțul publicat că se va concentra pe dezvoltarea zborurilor și serviciilor în Australia, China, Taiwan, Japonia și Coreea.

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] cealaltă parte, AirAsia, a cărei subsidiară lung curier AirAsia X a închis anul acesta cele două rute către Europa (Kuala Lumpur-Paris și Kuala Lumpur-Londra), pare să caute în continuare o soluție de acces [...]

Lasă un comentariu