Tedoo cu Brad Florescu

Tedoo Deal: Statele Unite de la 537 EUR, cu plecare din București

Cine vrea să zboare ieftin în SUA?

Avion Thailanda

Companiile aeriene europene par hotărâte să ne trimită în Statele Unite!

București – New York 537 EUR

Lufthansa are în sistem acest tarif pentru date din noiembrie și decembrie (cu excepția perioadei Anului Nou). Poți verifica și cumpăra direct pe site-ul companiei.

București – Los Angeles 605 EUR

Tot de la Lufthansa, tot pentru noiembrie și decembrie 2013, cu aceeași excepție. Cumpără biletele de pe site-ul Lufthansa.

București – New York 542 EUR

Dacă nu te pupi cu datele de la Lufthansa, poți încerca la SWISS. Am găsit tariful pentru date diverse din octombrie, noiembrie și decembrie 2013, precum și pentru ianuarie și februarie 2014. Excepție face, bineînțeles, perioada Revelionului. Biletele pot fi cumpărate direct de pe site-ul companiei SWISS.

Ofertele Lufthansa au apărut pe wall-ul de Facebook al Tedoo acum 19 ore. Deal-ul Swiss Air a fost postat cu 45 de minute în urmă. Ca să fii primul care află despre astfel de promoții, urmărește-ne și pe Facebook și Twitter.

Le mulțumim încă o dată lui Dragoș Grigore și lui Vali Nicula pentru efortul pe care îl depun în a găsi astfel de comori și pentru amabilitatea cu care le împărtășesc cu noi. Pentru conformitate, vezi capturile din galeria foto.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu