Tedoo cu Brad Florescu

În căutarea SPA-ului perfect (Ep. 6) – Bandara Spa, Koh Samui.

“Am conceput spa-ul și pachetele de tratament pentru oameni tineri, în căutare de frumusețe și inimitate”, ne explică gazda noastră. “Cea mai mare parte a meniului cuprinde tratamente de infrumusețare și pachete pentru cupluri. Se vând ca pâinea caldă. 4 dintre cele 5 camere de masaj sunt ocupate în acest moment.”

Bandara Spa jacuzzi 1

„Ce zodie sunteți, domnule?”
”Săgetător, doamnă.”
“Pentru Săgetători, recomandăm uleiuri de masaj pe bază de levănțică, bergamotă, lemongrass, limetă și mentă. Vă calmează, vă oferă echilibru și optimism.”
“Dar Peștilor ce li se potrivește?”, intervine Elena.
“Pești? O zodie plină de mister și poezie… Vi se potrivesc uleiurile de santal, tămâie și trandafir, care amplifică energiile spirituale și îmbunătățesc intuiția.”

Eu cu optimismul, Elena cu intuiția, ne-am aruncat la o inspecție prin Bandara Spa, singurul centru spa din Samui care alege uleiurile de masaj în funcție de zodia clientului.

Resortul în sine se numără printre cele mai populare din insulă. E permanent plin, iar ratingurile de pe site-urile de profil sunt foarte bune. Cele 4 stele strălucesc pe coasta nordică a Samui-ului, deasupra unei plaje albe și a unui nisip alb și fin. Prin comparație cu piscina și plaja, pline de cupluri tinere aflate probabil în săptămâna de miere, centrul de tratament e o oază de liniște și alint.

“Am conceput spa-ul și pachetele de tratament pentru oameni tineri, în căutare de  frumusețe și inimitate”, ne explică gazda noastră. “Cea mai mare parte a meniului cuprinde tratamente de infrumusețare și pachete pentru cupluri. Se vând ca pâinea caldă. 4 dintre cele 5 camere de masaj sunt ocupate în acest moment.”

În cea de-a cincea am pășit noi. Aici se desfășoară tratamentele pentru cupluri. Se începe cu o baie răcoritoare într-o cadă de porțelan plină de flori, baie pe parcursul căreia se servesc ceai și prăjituri. Apoi se prestează un body scrub (exfoliere) cu cafea, pentru a îndepărta celulele moarte și a lăsa pielea catifelată și fină. Urmează o sesiune de masaj aromaterapy și un tratament facial. Tratamentul se încheie cu o baie în cada cu hidromasaj. Îngrozitor.

Dacă EL e prea prins cu meciurile de la Cupa Mondială ca să se combine la un massage-a-deux, EA poate foarte bine să aleagă legendarul Bandara Facial, unul dintre cele mai populare pachete ale centrului. Se începe cu un scrub cu honey blend (rețetă secretă), după care se aplică pe chipul doamnei comprese fierbinți cu ierburi thailandeze. Deschid porii, curăță pielea și îmbunătățesc circulația sângelui. Urmează un masaj aromatherapy, o mască tonifiantă și una hidratantă.

Un alt tratament faimos este chocolate scrub-ul, o combinație de zahăr de trestie adus tocmai din Hawaii și cacao neprelucrată care, împreună, îmbogățesc tenul cu fier, magneziu, vitamine și antioxidanți.

Doamnele pot opta pentru pachete mai consistente, de 3 zile (Royal Bandara – 130 EUR) sau 5 zile (Bandara Stars of Heaven – .210 EUR, Bandara Window to the Stars – 230 EUR). Meniul complet îl puteți găsi la www.bandarasamui.com.

Acest articol a fost realizat cu susținerea One Fitness & Spa, primul centru de Wellness All-in-One din București. www.onefitness.ro

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu