Tedoo cu Brad Florescu

Anul Apei. Cele mai frumoase 30 de imagini Tedoo din 2012 și un mic cadou.

Cele mai frumoase imagini Tedoo.ro din 2012 și un screen saver care să te inspire în 2013. La mulți ani!

4

Pentru chinezi, 2012 a fost Anul Dragonului, cel degrabă scuipător de foc. Pentru noi, în compensație, a fost Anul Apei. Jumătate planificat să fie așa, jumătate din întâmplare. Acel soi de întâmplare care îi însoțește și îi încurajează pe cei care umblă după vise.

2012 a fost un an al râurilor și lacurilor, al lagunelor de un verde orbitor, al cascadelor, un an al bărcuțelor de lemn și al catamaranelor din fibră de sticlă, al valurilor, al plajelor, al oceanului, al ploilor mieroase de vară. Și al insulelor. Anul acesta am pus piciorul pe nu mai puțin de 20 de insule și insulițe, de la super-agitatul Koh Samed până la măruntul și pustiul Biawak.

Galeria foto cuprinde 30 dintre cele mai reușite imagini ale anului care se va încheia curând. Să-i mulțumim lui 2012 și să bem un pahar de apă rece în cinstea lui.

Iar în cinstea ta, de la Moș Crăciun, un screen saver care cuprinde toate cele 30 de imagini din galerie plus alte 10, bonus. Îl poți donwloada de aici, să te bucure în 2013.

Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Brăduț și Elena.

Vezi galerie imaginiIntră în galeria de imagini a articolului

Comentarii - 4 Comentarii

 1. Anul tau arata bine. Sa-ti fie 2013 cel putin la fel de plin, la fel de verde sau albastru, cu insule noi sau preferate, cu imagini noi sau cu reveniri la cele dragi, cu lumina si cu zen :)
  Multumim de fotografii – grea alegere!
  Sarbatori minunate!

 2. Dana spune:

  Multumim tare mult pentru aceste imagini si toate imaginile si postarile din acest an. A fost o placere sa le citesc si sa le privesc. Craciun fericit si un an nou cat mai prosper la calatorii.

 3. Diana spune:

  Multumim! si asta care urmeaza si in care vrem noi sa venim ce an este?…eu i-as zice norocos, dar vroiam sa stiu cum e la tailandezi :P

Lasă un comentariu