Tedoo cu Brad Florescu

Andreea Raicu + Thailanda = imagini 3D în Unica

Un singur lucru nu s-a zis până acum despre Andreea Raicu, pentru că nu s-a ştiut. Revista Unica, incisivă ca întotdeauna, ridică vălul de pe cel mai bine păstrat secret din viaţa vedetei:

Andreea Raicu ThailandaSri Panwa_Phuket_unde a stat Andreea_2

S-au spus multe despre Andreea Raicu de-a lungul timpului. Unii au zis că e frumoasă, alţii că nu e chiar aşa frumoasă. Unii au zis că-i iubesc emisiunile de la televizor, alţii că hm, aşa şi aşa. Unii au zis că e iubita lui Tudor Chirilă, alţii că s-a despărţit de el. După interviul acesta, s-a spus chiar că vedeta e gata să plece din ţară. Un singur lucru nu s-a zis până acum despre Andreea Raicu, pentru că nu s-a ştiut. Revista Unica, incisivă ca întotdeauna, ridică vălul de pe cel mai bine păstrat secret din viaţa vedetei:

Andreea Raicu e 3D!

Dovada o găseşti în paginile ediţiei de august septembrie a revistei care a trebuit să-şi trimită echipa de investigatori pe urmele Andreei până în Thailanda, unde vedeta a fost surprinsă în ipostaze foarte 3D la piscina resortului Evason din Phuket, la megaluxosul Mandarin Dhara Dhevi Chiang Mai, la Elephant Nature Park şi la Tiger Kingdom, ca să dăm numai câteva exemple. Pentru realizarea pictorialului tridimensional, cei doi fotografi, Alex şi Gâlmeanu, s-au plasat la intima distanţă de 63 de milimetri unul de celălalt şi au declanşat simultan. Nebunie.

Pe lângă pictorialul cu Andreea în Thailanda şi alte subiecte interesante, numărul de august septembrie al revistei Unica conţine şi o pereche de ochelari pentru vizualizare 3D.

Foto: Unica.

Comentarii - Niciun comentariu

Lasă un comentariu