Tedoo cu Brad Florescu

Air Asia introduce sistemul Fly-Thru

Sistemul funcţionează ca un zbor clasic în conexiune (de pildă, Bucureşti – Paris – Singapore cu Air France). Nu e o premieră în lumea aviaţiei. Toate companiile aeriene legacy oferă asta. Dar pentru un low cost carrier e lucru mare.

3 Air Asia Airbus in Johor Bahru

Air Asia a introdus Sistemul Fly-Thru din 17 ianuarie. Ce înseamnă asta? Înseamnă că, dacă vrei să zbori de la Bangkok la Bali via Kuala Lumpur, cumperi un singur bilet pentru ambele zboruri. Check-in-ul pentru zborul următor se face la transfer desk. Sau online, dacă vrei. Bagajele sunt transferate direct către destinaţia finală. Nu mai ai nevoie de viză de tranzit. Nu mai plăteşti taxa la aeroportul de transfer (Kuala Lumpur în exemplul nostru).

Sistemul funcţionează ca un zbor clasic în conexiune (de pildă, Bucureşti – Paris – Singapore cu Air France).  Nu e o premieră în lumea aviaţiei. Toate companiile aeriene legacy oferă asta. Dar pentru un low cost carrier e lucru mare.

Mai multe informaţii aici.

Comentarii - Un Comentariu

  1. [...] 17 ianuarie Air Asia a introdus sistemul fly thru, care îţi permite să zbori în conexiune via Kuala Lumpur către 67 de aeroporturi din zona [...]

Lasă un comentariu