Tedoo cu Brad Florescu

5 jocuri simpatice pentru pasionații de travel.

5 jocuri simpatice pentru pasionatii de calatorii. Joaca-te de-a stewardesa ori de-a controlorul de trafic aerian.

joculet

Am zis să îți pun și eu ceva sub bradul de Crăciun. 5 joculețe amuzante care să-ți potolească dorul de călătorii atunci când stai acasă. Sau care să-ți umple orele de așteptări prin aeroporturi atunci când călătorești. Poți juca direct aici, pe pagină. Distracție plăcută!

(Dacă nu vezi jocurile de mai jos, trebuie să instalezi Adobe Flash Player)

1. Family Flights.

Ești stewardesă și ai în grijă cabina unui avion. Trebuie să le dai pasagerilor mâncare, să cureți după ei, să le legi centurile și să le liniștești copiii. Totul contra cronometru!

Family Flights

2. Airport Oasis

Ai în grijă salonul de business al unui aeroport. La fel ca în cazul jocului precedent, trebuie să-ți îngrijești pasagerii și, mai mult, să te asiguri că pleacă la timp pentru a prinde avionul.

Airport Oasis

3. Airport Mania 2

Deja un clasic, Airport Mania te pune in biroul de comanda al turnului de control de pe un aeroport. Va trebui să ghidezi simpaticele avioane la aterizare și la decolare, să le conduci la terminal, să le repari și să le faci plinul. Nu le neglija, că pleacă pe alt aeroport.

Airport Mania

4. Airport Madness 3

Controlezi traficul aerian al unui aeroport aglomerat. E treabă serioasă. Trebuie să ghidezi avioanele în așa fel încât să eviți accidentele. Ceea ce, în perioadele de vârf, e mult mai greu decât pare.

Airport Madness 3

5. Pushing Tin

În slangul industriei, controlul traficului aerian este supranumit “Pushing tin” (“Împinge tabla”). Joculețul omonim, deși inofensiv la prima vedere, o să-ți pună serios la contribuție gândirea și atenția. Trebuie să coordonezi traficul în jurul aeroporturilor din Atlanta sau Denver, având grijă la direcția și plafonul de zbor al fiecărui avion.

Pushing Tin

Comentarii - 2 Comentarii

  1. 7even spune:

    Nu ar trebui sa fie embeded in aceeasi pagina toate, e un haos de sunete dupa ce le incarca :)

Lasă un comentariu